Thijs Frederiks commercieel directeur MHC Mobilty

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Thijs Frederiks wordt commercieel directeur bij MHC Mobiility. (Foto: MHC Mobility)

Frederiks werkt sinds 2019 bij het bedrijf als head of sales en was daarvoor onder andere werkzaam bij Alphabet Nederland. In zijn nieuwe rol als commercieel directeur is Frederiks ook toegetreden tot het managementteam, dat verder bestaat uit ceo Gert Veenstra, coo Mark Feddes, cfo Paul van der Meulen en Kristof de Backer, managing director België. “Ons directieteam is nu compleet”, aldus ceo Gert Veenstra.

MHC Mobility staat op plek 10 in de Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier

Thijs Frederiks commercieel directeur MHC Mobilty | Fleet&Mobility

Thijs Frederiks commercieel directeur MHC Mobilty

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Thijs Frederiks wordt commercieel directeur bij MHC Mobiility. (Foto: MHC Mobility)

Frederiks werkt sinds 2019 bij het bedrijf als head of sales en was daarvoor onder andere werkzaam bij Alphabet Nederland. In zijn nieuwe rol als commercieel directeur is Frederiks ook toegetreden tot het managementteam, dat verder bestaat uit ceo Gert Veenstra, coo Mark Feddes, cfo Paul van der Meulen en Kristof de Backer, managing director België. “Ons directieteam is nu compleet”, aldus ceo Gert Veenstra.

MHC Mobility staat op plek 10 in de Leasemaatschappij Top 60. Bestel de uitgave hier