FinancialLease.nl neemt BD Lease over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
De partijen blijven separaat de markt bedienen. (Foto: FinancialLease.nl)

“BD Lease heeft bewezen een van de sterkste offline spelers in de markt te zijn, met een uitgebreid netwerk binnen de automotivesector. Door onze krachten te bundelen vergroten we direct onze positie in de markt”, aldus Jurriën van Dijk, ceo van FinancialLease.nl.

De partijen blijven separaat de markt bedienen. Dit betekent dat autobedrijven en klanten kunnen rekenen op dezelfde dienstverlening die ze gewend zijn.

Ook de directie BD Lease blijft aan met Peter van der Horst als algemeen directeur. “Wij blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige financiële oplossingen en persoonlijke service aan onze klanten. Ik kijk ernaar uit om onze strategie voort te zetten en bij te dragen aan het succes van de nieuwe samenwerking tussen BD Lease en FinancialLease.nl”, aldus Van der Horst.

FinancialLease.nl neemt BD Lease over | Fleet&Mobility

FinancialLease.nl neemt BD Lease over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
De partijen blijven separaat de markt bedienen. (Foto: FinancialLease.nl)

“BD Lease heeft bewezen een van de sterkste offline spelers in de markt te zijn, met een uitgebreid netwerk binnen de automotivesector. Door onze krachten te bundelen vergroten we direct onze positie in de markt”, aldus Jurriën van Dijk, ceo van FinancialLease.nl.

De partijen blijven separaat de markt bedienen. Dit betekent dat autobedrijven en klanten kunnen rekenen op dezelfde dienstverlening die ze gewend zijn.

Ook de directie BD Lease blijft aan met Peter van der Horst als algemeen directeur. “Wij blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige financiële oplossingen en persoonlijke service aan onze klanten. Ik kijk ernaar uit om onze strategie voort te zetten en bij te dragen aan het succes van de nieuwe samenwerking tussen BD Lease en FinancialLease.nl”, aldus Van der Horst.