Leasing en verhuur

FinancialLease.nl neemt BD Lease over

De partijen blijven separaat de markt bedienen. (Foto: FinancialLease.nl)

BD Lease wordt overgenomen door FinancialLease.nl. Samen hebben zij bijna 150 duizend auto’s op de weg gezet, met een totaal leasevolume van meer dan drie miljard euro. De overeenkomst tussen de bedrijven is op 13 april getekend. Dat maakt FinancialLease bekend in een persbericht.

“BD Lease heeft bewezen een van de sterkste offline spelers in de markt te zijn, met een uitgebreid netwerk binnen de automotivesector. Door onze krachten te bundelen vergroten we direct onze positie in de markt”, aldus Jurriën van Dijk, ceo van FinancialLease.nl.

De partijen blijven separaat de markt bedienen. Dit betekent dat autobedrijven en klanten kunnen rekenen op dezelfde dienstverlening die ze gewend zijn.

Ook de directie BD Lease blijft aan met Peter van der Horst als algemeen directeur. “Wij blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige financiële oplossingen en persoonlijke service aan onze klanten. Ik kijk ernaar uit om onze strategie voort te zetten en bij te dragen aan het succes van de nieuwe samenwerking tussen BD Lease en FinancialLease.nl”, aldus Van der Horst.

FinancialLease.nl neemt BD Lease over | Fleet&Mobility
Leasing en verhuur

FinancialLease.nl neemt BD Lease over

De partijen blijven separaat de markt bedienen. (Foto: FinancialLease.nl)

BD Lease wordt overgenomen door FinancialLease.nl. Samen hebben zij bijna 150 duizend auto’s op de weg gezet, met een totaal leasevolume van meer dan drie miljard euro. De overeenkomst tussen de bedrijven is op 13 april getekend. Dat maakt FinancialLease bekend in een persbericht.

“BD Lease heeft bewezen een van de sterkste offline spelers in de markt te zijn, met een uitgebreid netwerk binnen de automotivesector. Door onze krachten te bundelen vergroten we direct onze positie in de markt”, aldus Jurriën van Dijk, ceo van FinancialLease.nl.

De partijen blijven separaat de markt bedienen. Dit betekent dat autobedrijven en klanten kunnen rekenen op dezelfde dienstverlening die ze gewend zijn.

Ook de directie BD Lease blijft aan met Peter van der Horst als algemeen directeur. “Wij blijven ons richten op het leveren van hoogwaardige financiële oplossingen en persoonlijke service aan onze klanten. Ik kijk ernaar uit om onze strategie voort te zetten en bij te dragen aan het succes van de nieuwe samenwerking tussen BD Lease en FinancialLease.nl”, aldus Van der Horst.