Overig

Laatste update:

Mobility Mixx wil 1.500 extra deelauto’s inzetten

Mobiliteitsprovider Mobility Mixx heeft de ambitie in 2020 al 80 duizend medewerkers in 2 duizend deelauto’s te hebben rijden. Dat is te lezen in het Ambitierapport 2020 van MVO Nederland, waarvan Mobility Mixx partner is naast NS, Alliander en de Manpower Groep.

Stephanie Hoogland is marketing- en projectmanager bij Mobility Mixx en geeft in het rapport aan dat de komende tijd campagnes worden gehouden om meer naamsbekendheid voor het concept deelauto te krijgen bij bedrijven. “Door middel van pilots, voorlichtingssessies en het delen van gebruikerservaringen maken we autodelen bekender. Onbekend maakt onbemind. Het gebruik zal daardoor toenemen en ook zal het OV meer worden gebruikt. En de privéauto blijft vaker staan.”

Eind 2014 waren er 500 deelauto’s in omloop via Mobility Mixx en het bedrijf wil dit aantal in vijf jaar tijd dus verviervoudigen.

Lees hier het verslag van het rondetafelgesprek waar ook Mobility Mixx-managing director Paul Wessels (foto) aanwezig was in Fleet&Mobility 4 (pagina 29 t/m 33).

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Mobility Mixx wil 1.500 extra deelauto’s inzetten | Fleet&Mobility

Mobility Mixx wil 1.500 extra deelauto’s inzetten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Stephanie Hoogland is marketing- en projectmanager bij Mobility Mixx en geeft in het rapport aan dat de komende tijd campagnes worden gehouden om meer naamsbekendheid voor het concept deelauto te krijgen bij bedrijven. “Door middel van pilots, voorlichtingssessies en het delen van gebruikerservaringen maken we autodelen bekender. Onbekend maakt onbemind. Het gebruik zal daardoor toenemen en ook zal het OV meer worden gebruikt. En de privéauto blijft vaker staan.”

Eind 2014 waren er 500 deelauto’s in omloop via Mobility Mixx en het bedrijf wil dit aantal in vijf jaar tijd dus verviervoudigen.

Lees hier het verslag van het rondetafelgesprek waar ook Mobility Mixx-managing director Paul Wessels (foto) aanwezig was in Fleet&Mobility 4 (pagina 29 t/m 33).