Mobiliteitsoplossingen

‘Mobility Mixx (Leaseplan) verkocht aan ARS T&TT’

Vorig jaar nam Leaseplan de deelauto-activiteiten al over van Mobility Mixx. (Foto: Mobility Mixx)

De leasemaatschappij maakte vorig jaar al bekend Mobilty Mixx te willen verkopen. In ARS TT&T werd eerder dit jaar al een koper gevonden.

Leaseplan heeft mobiliteitskaarten-dochter Mobility Mixx verkocht aan het Nederlandse bedrijf ARS T&TT. Dat melden verschillende bronnen aan vakblad Automotive. Leaseplan en ARS T&TT kwamen eerder dit jaar al tot overeenstemming. Nu zou de deal zijn afgerond. Vorig jaar besloot Leaseplan om de deelauto-activiteiten over te nemen van Mobility Mixx. 

ARS T&TT houdt zich bezig met verschillende diensten op de mobiliteitsmarkt. Zo bouwt en beheert het onder meer verkeersdiensten. Op de eigen website meldt het bedrijf met Mobility Mixx een nieuw platform te hebben om de eigen diensten te kunnen vermarkten. 

‘Mobility Mixx (Leaseplan) verkocht aan ARS T&TT’ | Fleet&Mobility
Mobiliteitsoplossingen

‘Mobility Mixx (Leaseplan) verkocht aan ARS T&TT’

Vorig jaar nam Leaseplan de deelauto-activiteiten al over van Mobility Mixx. (Foto: Mobility Mixx)

De leasemaatschappij maakte vorig jaar al bekend Mobilty Mixx te willen verkopen. In ARS TT&T werd eerder dit jaar al een koper gevonden.

Leaseplan heeft mobiliteitskaarten-dochter Mobility Mixx verkocht aan het Nederlandse bedrijf ARS T&TT. Dat melden verschillende bronnen aan vakblad Automotive. Leaseplan en ARS T&TT kwamen eerder dit jaar al tot overeenstemming. Nu zou de deal zijn afgerond. Vorig jaar besloot Leaseplan om de deelauto-activiteiten over te nemen van Mobility Mixx. 

ARS T&TT houdt zich bezig met verschillende diensten op de mobiliteitsmarkt. Zo bouwt en beheert het onder meer verkeersdiensten. Op de eigen website meldt het bedrijf met Mobility Mixx een nieuw platform te hebben om de eigen diensten te kunnen vermarkten.