VWPFS lanceert mobiliteitskaart Shuttel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Wesley van Dijken aan Fleet&Mobility. Hij is verantwoordelijk voor Shuttel, een project dat inmiddels drie jaar loopt. VWPFS heeft momenteel bij enkele grote klanten pilotprojecten lopen met Shuttel. De kaart wordt in mei gepresenteerd op het Fleetmanagement event

Shuttel is niet primair bedoeld voor leaserijders. “Er zijn bij bedrijven juist veel meer niet-leaserijders die wel een mobiliteitsbehoefte hebben. Leaserijders zijn daarbij lastig aan een mobiliteitskaart te krijgen.” Op korte termijn komt er ook een app. “Die adviseert de gebruiker over de vervoerskeuzes. Wil de gebruiker gaan fietsen, maar wordt er regen verwacht, dan geeft de app ook alternatieve opties.”

Lees meer over brandstof- en mobiliteitskaarten in Fleet&Mobility 2 van 2015