Mobiliteitsoplossingen Personeel en mobiliteit

Laatste update:

Paul Wessels vertrekt bij Mobility Mixx

Paul Wessels is weg als directeur van mobiliteitskaartenleverancier Mobility Mixx. Gisteren was zijn laatste werkdag bij het bedrijf.

Dat meldt Wessels aan Fleet&Mobility.

Wessels was 6,5 jaar lang directeur van Mobility Mixx, een dochteronderneming van Leaseplan. “Een zeer intense en bijzondere periode, waar ik met veel plezier en trots op terug kijk”, zegt Wessels. Hij blijft actief in de mobiliteitsbranche. Wessels gaat aan de slag als zelfstandig adviseur en interimmanager. Een eerste opdrachtgever heeft hij al: Wessels gaat optreden als adviseur voor de Rijksoverheid bij de implementatie van een nieuwe mobiliteitskaart van een nieuwe leverancier. Pon-dochter Shuttel won de overheidstender. 

Mobility Mixx won die tender in 2014, maar het bedrijf had zich deze keer niet ingeschreven.

Financieel directeur Jean-Paul To-Len-Foe neemt de functie van directeur waar. 

Paul Wessels vertrekt bij Mobility Mixx | Fleet&Mobility

Paul Wessels vertrekt bij Mobility Mixx

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt Wessels aan Fleet&Mobility.

Wessels was 6,5 jaar lang directeur van Mobility Mixx, een dochteronderneming van Leaseplan. “Een zeer intense en bijzondere periode, waar ik met veel plezier en trots op terug kijk”, zegt Wessels. Hij blijft actief in de mobiliteitsbranche. Wessels gaat aan de slag als zelfstandig adviseur en interimmanager. Een eerste opdrachtgever heeft hij al: Wessels gaat optreden als adviseur voor de Rijksoverheid bij de implementatie van een nieuwe mobiliteitskaart van een nieuwe leverancier. Pon-dochter Shuttel won de overheidstender. 

Mobility Mixx won die tender in 2014, maar het bedrijf had zich deze keer niet ingeschreven.

Financieel directeur Jean-Paul To-Len-Foe neemt de functie van directeur waar.