Leasing en verhuur

Laatste update:

‘Leaseplan overweegt verkoop Mobility Mixx’

Sammsamm gaat naar Leaseplan. (Foto: Mobility Mixx)

Leaseplan wil van de mobiliteitsdochter af, meldden diverse bronnen rond het bedrijf aan Automotive. Er zouden zelfs al vergaande gesprekken zijn met een kandidaat.

Leaseplan Nederland-ceo, Erik Henstra, wil inhoudelijk niet op het nieuws reageren, omdat dat invloed kan hebben op de lopende gesprekken. Wel vertelt hij in een interview met Automotive dat Leaseplan vanaf begin 2018 de dienst autodelen overneemt van Mobility Mixx.

“We zijn nu nog bezig met het schrijven van de propositie, maar we gaan autodelen onder de Leaseplan-vlag uitvoeren”, zegt Henstra in het interview. Het zakelijk autodeelconcept heet nu nog Sammsamm. “Bij Mobility Mixx blijven alleen de mobiliteitsinitiatieven, carshare wordt overgeheveld.”

In september verliet Paul Wessels Mobility Mixx al als directeur.

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Floor Vink
‘Leaseplan overweegt verkoop Mobility Mixx’ | Fleet&Mobility

‘Leaseplan overweegt verkoop Mobility Mixx’

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Sammsamm gaat naar Leaseplan. (Foto: Mobility Mixx)

Leaseplan Nederland-ceo, Erik Henstra, wil inhoudelijk niet op het nieuws reageren, omdat dat invloed kan hebben op de lopende gesprekken. Wel vertelt hij in een interview met Automotive dat Leaseplan vanaf begin 2018 de dienst autodelen overneemt van Mobility Mixx.

“We zijn nu nog bezig met het schrijven van de propositie, maar we gaan autodelen onder de Leaseplan-vlag uitvoeren”, zegt Henstra in het interview. Het zakelijk autodeelconcept heet nu nog Sammsamm. “Bij Mobility Mixx blijven alleen de mobiliteitsinitiatieven, carshare wordt overgeheveld.”

In september verliet Paul Wessels Mobility Mixx al als directeur.