Overig

Fleet&Mobility magazine: Tweewieler hoort thuis in de mobiliteitsmix

Fleet&Mobilty 2 heeft als thema 'tweewielers'.

De tweede editie van Fleet&Mobility Magazine van 2022 staat onder andere in het teken van de leasefiets. In hoeverre maakt de tweewieler deel uit van de mobiliteitsmix? Zeker nu flexibiliteit zo’n grote rol speelt, lijkt de fiets bezig aan een serieuze opmars.

Bedrijf Hellorider bouwt een platform waarop het zakelijke fietsaanbod en de vraag bij elkaar komen. Wat is hiervan de toegevoegde waarde voor werkgevers, -nemers en leasemaatschappijen? En natuurlijk wordt in deze nieuwe editie ook aandacht besteed aan de elektrische bakfiets. Is de EV-bakfiets een serieus alternatief voor de aloude bestelauto en worden cargo bikes straks de gewoonste zaak van de wereld in de binnensteden? Start-up Fulpra heeft de ambitie om de stadslogistiek verder te vergroenen en denkt dit jaar tenminste 150 vrachtfietsen te verkopen.

Naast voor de tweewieler, is er in dit nummer ook aandacht voor hoe mobiliteit de komende jaren gaat veranderen en welk effect dat heeft op fleetmanagement. Uiteraard ook nieuws op het gebied van bestelwagens en autonieuws. De Fleet&Mobility 2 is vanaf vandaag ook online te lezen.

In deze Fleet&Mobility:

 • Pensioenfonds PGB ziet mobiliteit veranderen: het bedrijfspand én mobiliteitsbeleid verandert mee;
 • Column Martijn Versteegen over EV-navelstaarderij;
 • Hoe kijken een fleetdirecteur en innovatie directeur naar de toekomst van fleetmanagement?;
 • Met de nieuwe Ford Pro divisie belooft het automerk minder downtime;
 • Bovag Brandstofdebat;
 • Vijf vragen aan Karin Tiekstra, ceo van My wheels;
 • Column Versteegen: Smetje op elektrisch;
 • Mobility Matters: Egeria koopt Financiallease.nl;
 • Autonieuws: de leasetoppers tegen het licht;
 • Marktcijfers: de motivatie voor het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer;
 • Fiscus en de fiets: complex;
 • Column Barend Lambrechtsen: leasefiets ook fiscaal aantrekkelijk;
 • Fleet Event: de grote uitdagingen voor de branche .
Fleet&Mobility magazine: Tweewieler hoort thuis in de mobiliteitsmix | Fleet&Mobility
Overig

Fleet&Mobility magazine: Tweewieler hoort thuis in de mobiliteitsmix

Fleet&Mobilty 2 heeft als thema 'tweewielers'.

De tweede editie van Fleet&Mobility Magazine van 2022 staat onder andere in het teken van de leasefiets. In hoeverre maakt de tweewieler deel uit van de mobiliteitsmix? Zeker nu flexibiliteit zo’n grote rol speelt, lijkt de fiets bezig aan een serieuze opmars.

Bedrijf Hellorider bouwt een platform waarop het zakelijke fietsaanbod en de vraag bij elkaar komen. Wat is hiervan de toegevoegde waarde voor werkgevers, -nemers en leasemaatschappijen? En natuurlijk wordt in deze nieuwe editie ook aandacht besteed aan de elektrische bakfiets. Is de EV-bakfiets een serieus alternatief voor de aloude bestelauto en worden cargo bikes straks de gewoonste zaak van de wereld in de binnensteden? Start-up Fulpra heeft de ambitie om de stadslogistiek verder te vergroenen en denkt dit jaar tenminste 150 vrachtfietsen te verkopen.

Naast voor de tweewieler, is er in dit nummer ook aandacht voor hoe mobiliteit de komende jaren gaat veranderen en welk effect dat heeft op fleetmanagement. Uiteraard ook nieuws op het gebied van bestelwagens en autonieuws. De Fleet&Mobility 2 is vanaf vandaag ook online te lezen.

In deze Fleet&Mobility:

 • Pensioenfonds PGB ziet mobiliteit veranderen: het bedrijfspand én mobiliteitsbeleid verandert mee;
 • Column Martijn Versteegen over EV-navelstaarderij;
 • Hoe kijken een fleetdirecteur en innovatie directeur naar de toekomst van fleetmanagement?;
 • Met de nieuwe Ford Pro divisie belooft het automerk minder downtime;
 • Bovag Brandstofdebat;
 • Vijf vragen aan Karin Tiekstra, ceo van My wheels;
 • Column Versteegen: Smetje op elektrisch;
 • Mobility Matters: Egeria koopt Financiallease.nl;
 • Autonieuws: de leasetoppers tegen het licht;
 • Marktcijfers: de motivatie voor het gebruik van de fiets voor woon-werkverkeer;
 • Fiscus en de fiets: complex;
 • Column Barend Lambrechtsen: leasefiets ook fiscaal aantrekkelijk;
 • Fleet Event: de grote uitdagingen voor de branche .