Overig

Laatste update:

Eerste Leap24-snellaadstation geopend in Overijssel

Het negende Leap24-laadstation van Nederland. (Foto: Leap24.)

Het eerste snellaadstation van Leap24 is dinsdag geopend in Overijssel. Wethouder van de gemeente Steenwijkerland, Marcel Scheringa opende het station met Leap24-oprichter Pelle Schlichting op het nieuwe bedrijventerrein Eeserwold in Steenwijk. Het is voor Leap24 het negende snellaadstation in Nederland en het eerste station in Overijssel.

Het publieke snellaadstation heeft zes snelladers met ieder een vermogen van 160 kW. De opstelplaatsen zijn ruim genoeg voor vrachtauto’s, bestelbussen en personenvoertuigen. Het station is te vinden op Eesergaard. Bedrijvenpark Eeserwold Steenwijk en heeft een ideale ligging dankzij de nabijheid van de snelweg A32. Het verbindt tevens steden als Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden.

“Met deze locatie en toekomstige LEAP24-locaties kunnen wij ondernemers voor uit helpen met slim en duurzaam te ondernemen”, zegt Schlichting. “Daarnaast geven we ook de particuliere elektrische rijder extra locaties om hun voertuig snel op te laden.”

Eerste Leap24-snellaadstation geopend in Overijssel | Fleet&Mobility
Overig

Laatste update:

Eerste Leap24-snellaadstation geopend in Overijssel

Het negende Leap24-laadstation van Nederland. (Foto: Leap24.)

Het eerste snellaadstation van Leap24 is dinsdag geopend in Overijssel. Wethouder van de gemeente Steenwijkerland, Marcel Scheringa opende het station met Leap24-oprichter Pelle Schlichting op het nieuwe bedrijventerrein Eeserwold in Steenwijk. Het is voor Leap24 het negende snellaadstation in Nederland en het eerste station in Overijssel.

Het publieke snellaadstation heeft zes snelladers met ieder een vermogen van 160 kW. De opstelplaatsen zijn ruim genoeg voor vrachtauto’s, bestelbussen en personenvoertuigen. Het station is te vinden op Eesergaard. Bedrijvenpark Eeserwold Steenwijk en heeft een ideale ligging dankzij de nabijheid van de snelweg A32. Het verbindt tevens steden als Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden.

“Met deze locatie en toekomstige LEAP24-locaties kunnen wij ondernemers voor uit helpen met slim en duurzaam te ondernemen”, zegt Schlichting. “Daarnaast geven we ook de particuliere elektrische rijder extra locaties om hun voertuig snel op te laden.”