Eerste Leap24-snellaadstation geopend in Overijssel

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Het negende Leap24-laadstation van Nederland. (Foto: Leap24.)

Het publieke snellaadstation heeft zes snelladers met ieder een vermogen van 160 kW. De opstelplaatsen zijn ruim genoeg voor vrachtauto’s, bestelbussen en personenvoertuigen. Het station is te vinden op Eesergaard. Bedrijvenpark Eeserwold Steenwijk en heeft een ideale ligging dankzij de nabijheid van de snelweg A32. Het verbindt tevens steden als Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden.

“Met deze locatie en toekomstige LEAP24-locaties kunnen wij ondernemers voor uit helpen met slim en duurzaam te ondernemen”, zegt Schlichting. “Daarnaast geven we ook de particuliere elektrische rijder extra locaties om hun voertuig snel op te laden.”

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Eerste Leap24-snellaadstation geopend in Overijssel | Fleet&Mobility

Eerste Leap24-snellaadstation geopend in Overijssel

Sander van Vliet Sander van Vliet
• Laatste update:
Het negende Leap24-laadstation van Nederland. (Foto: Leap24.)

Het publieke snellaadstation heeft zes snelladers met ieder een vermogen van 160 kW. De opstelplaatsen zijn ruim genoeg voor vrachtauto’s, bestelbussen en personenvoertuigen. Het station is te vinden op Eesergaard. Bedrijvenpark Eeserwold Steenwijk en heeft een ideale ligging dankzij de nabijheid van de snelweg A32. Het verbindt tevens steden als Zwolle, Heerenveen en Leeuwarden.

“Met deze locatie en toekomstige LEAP24-locaties kunnen wij ondernemers voor uit helpen met slim en duurzaam te ondernemen”, zegt Schlichting. “Daarnaast geven we ook de particuliere elektrische rijder extra locaties om hun voertuig snel op te laden.”

Geplaatst in rubriek:
Sander van Vliet
Sander van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.