Fleetmanagement event: EV-debat en andere hoogtepunten

Redactie Redactie
• Laatste update:

De highlights in het programma van dit jaar:

Hét Nationale EV debat
Elektrisch vervoer drukt een stevige stempel op het mobiliteitsbeleid. Tijdens het Nationale EV Debat discussiëren Bert Klerk (Formule E-Team), Renate Hemerik (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen VNA) en Maarten van Biezen (Natuur & Milieu) over de voor- en nadelen van een elektrisch wagenpark.

De jaarlijkse Talkshow
Hij is inmiddels niet meer weg te denken van het event: de Talkshow op het hoofdpodium. Dit jaar luidt het centrale thema ‘Van bezit naar gebruik’. De opkomst van Uber en AirBNB laten zien dat de ‘Generation Y’ meer waarde hecht aan gebruik dan aan bezit. Steven van Eijck (RAI vereniging), René Seyger (Roland Berger Strategy Consultants) en Patrick Vierveijzer (LeasePlan Nederland) geven hun visie op deze trend.

Mobiliteitsmanager van het jaar award
Wie wint de Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2015 en wordt de opvolger van Andre de Boer (midden op foto)? Jeroen Goossen (USG), Daan Bieleveld (DSM) en Marc Florie (Heijmans) strijden om de felbegeerde titel. De uitreiking vindt plaats rond 14:00 uur.

Bent u verantwoordelijk voor het wagenpark of mobility binnen uw organisatie? Dan kun u de gehele dag kosteloos bezoeken. Aanmelden kan hier.

Bent u werkzaam in de automotive sector? Dan bent u van harte welkom om vanaf 13:30 uur de branchemiddag te bezoeken.

Fleetmanagement event: EV-debat en andere hoogtepunten | Fleet&Mobility

Fleetmanagement event: EV-debat en andere hoogtepunten

Redactie Redactie
• Laatste update:

De highlights in het programma van dit jaar:

Hét Nationale EV debat
Elektrisch vervoer drukt een stevige stempel op het mobiliteitsbeleid. Tijdens het Nationale EV Debat discussiëren Bert Klerk (Formule E-Team), Renate Hemerik (Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen VNA) en Maarten van Biezen (Natuur & Milieu) over de voor- en nadelen van een elektrisch wagenpark.

De jaarlijkse Talkshow
Hij is inmiddels niet meer weg te denken van het event: de Talkshow op het hoofdpodium. Dit jaar luidt het centrale thema ‘Van bezit naar gebruik’. De opkomst van Uber en AirBNB laten zien dat de ‘Generation Y’ meer waarde hecht aan gebruik dan aan bezit. Steven van Eijck (RAI vereniging), René Seyger (Roland Berger Strategy Consultants) en Patrick Vierveijzer (LeasePlan Nederland) geven hun visie op deze trend.

Mobiliteitsmanager van het jaar award
Wie wint de Mobiliteitsmanager van het Jaar award 2015 en wordt de opvolger van Andre de Boer (midden op foto)? Jeroen Goossen (USG), Daan Bieleveld (DSM) en Marc Florie (Heijmans) strijden om de felbegeerde titel. De uitreiking vindt plaats rond 14:00 uur.

Bent u verantwoordelijk voor het wagenpark of mobility binnen uw organisatie? Dan kun u de gehele dag kosteloos bezoeken. Aanmelden kan hier.

Bent u werkzaam in de automotive sector? Dan bent u van harte welkom om vanaf 13:30 uur de branchemiddag te bezoeken.