‘Google en Ford stappen samen in autonome auto’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De partijen zouden al lange tijd aan het onderhandelen zijn over een contract voor de productie van de auto. Mogelijk wordt de samenwerking, als die doorgaat, in de eerste week van januari bekend gemaakt tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. 

Google wil binnen vijf jaar een zelfrijdende auto op de markt brengen. 

Eerder dit jaar heeft Google twee oud-topmannen van Ford in dienst genomen. Voormalig Ford-ceo Alan Mulally nam zitting in de raad van bestuur. Voormalig hoofd techniek bij Ford (en Hyundai), John Krafcik, is aangenomen als ceo van Googles Self-Driving Car Project, aldus Automotive News.

‘Google en Ford stappen samen in autonome auto’ | Fleet&Mobility

‘Google en Ford stappen samen in autonome auto’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De partijen zouden al lange tijd aan het onderhandelen zijn over een contract voor de productie van de auto. Mogelijk wordt de samenwerking, als die doorgaat, in de eerste week van januari bekend gemaakt tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. 

Google wil binnen vijf jaar een zelfrijdende auto op de markt brengen. 

Eerder dit jaar heeft Google twee oud-topmannen van Ford in dienst genomen. Voormalig Ford-ceo Alan Mulally nam zitting in de raad van bestuur. Voormalig hoofd techniek bij Ford (en Hyundai), John Krafcik, is aangenomen als ceo van Googles Self-Driving Car Project, aldus Automotive News.