Canadezen kopen ITmobile

Redactie Redactie
• Laatste update:

ITmobile heeft bijna duizend klanten in de Benelux en levert technologie voor wagenparkbeheer en mobiel werken. Door de overname wil Fleet Complete groeien in Europa en zijn productenreeks uitbreiden. De oprichters van ITmobile, Harald Treur en Klaas Collet, gaan met het bedrijf mee in de overname.

Fleet Complete heeft wereldwijd zesduizend klanten. De transactie werd gefinancierd door investering in het aandelenkapitaal door de managementteams van Fleet Complete en ITmobile, en door Madison Dearborn Partners (MDP). Deze participatiemaatschappij kocht in 2014 een controlerend belang in Fleet Complete. De bedrijven maken geen verdere details over de overname bekend.

Canadezen kopen ITmobile | Fleet&Mobility

Canadezen kopen ITmobile

Redactie Redactie
• Laatste update:

ITmobile heeft bijna duizend klanten in de Benelux en levert technologie voor wagenparkbeheer en mobiel werken. Door de overname wil Fleet Complete groeien in Europa en zijn productenreeks uitbreiden. De oprichters van ITmobile, Harald Treur en Klaas Collet, gaan met het bedrijf mee in de overname.

Fleet Complete heeft wereldwijd zesduizend klanten. De transactie werd gefinancierd door investering in het aandelenkapitaal door de managementteams van Fleet Complete en ITmobile, en door Madison Dearborn Partners (MDP). Deze participatiemaatschappij kocht in 2014 een controlerend belang in Fleet Complete. De bedrijven maken geen verdere details over de overname bekend.