E-carshare dekt heel Limburg

Redactie Redactie
• Laatste update:

De groei wordt gerealiseerd met hulp van de provincie Limburg en de gemeente Sittard-Geleen. E-carshare ging in 2014 van start met tien elektrische deelauto’s en heeft er inmiddels twintig. E-carshare gaat de komende tijd ook investeren in het verbeteren van zijn planning- en reserveersysteem.

Medewerkers bij overheden en bedrijven kunnen gebruik maken van de Nissans Leaf die E-carshare in zijn deelwagenpark heeft.

E-carshare dekt heel Limburg | Fleet&Mobility

E-carshare dekt heel Limburg

Redactie Redactie
• Laatste update:

De groei wordt gerealiseerd met hulp van de provincie Limburg en de gemeente Sittard-Geleen. E-carshare ging in 2014 van start met tien elektrische deelauto’s en heeft er inmiddels twintig. E-carshare gaat de komende tijd ook investeren in het verbeteren van zijn planning- en reserveersysteem.

Medewerkers bij overheden en bedrijven kunnen gebruik maken van de Nissans Leaf die E-carshare in zijn deelwagenpark heeft.