Alphabet kiest private leaseauto vh jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Leaseauto van het Jaar kent vier categorieën: Economy, Business, Business+ en Executive. De beste privé leaseauto wordt gekozen uit de genomineerden in de categorieën Economy en Business, en worden geselecteerd op hun value for money, praktische bruikbaarheid en uitstraling. 

Afgelopen vrijdag maakte Alphabet de genomineerden bekend:

  • Economy: Opel Karl, Honda Jazz, Mazda CX-3;
  • Business: Renault Megane, MINI Clubman, Opel Astra;
  • Business+: Audi A4, Hyundai Tucson, Skoda Superb;
  • Executive: Jaguar XF, Mercedes-Benz E-klasse, BMW 7-serie.

Onder leiding van Anne Brons, directeur marketing & business development bij Alphabet, zal de vakjury de genomineerde auto’s in april aan een testrit onderwerpen en op basis daarvan de winnaars selecteren.

Vorig jaar werd de Volkswagen Passat gekroond tot Leaseauto van het Jaar.  

Alphabet kiest private leaseauto vh jaar | Fleet&Mobility

Alphabet kiest private leaseauto vh jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Leaseauto van het Jaar kent vier categorieën: Economy, Business, Business+ en Executive. De beste privé leaseauto wordt gekozen uit de genomineerden in de categorieën Economy en Business, en worden geselecteerd op hun value for money, praktische bruikbaarheid en uitstraling. 

Afgelopen vrijdag maakte Alphabet de genomineerden bekend:

  • Economy: Opel Karl, Honda Jazz, Mazda CX-3;
  • Business: Renault Megane, MINI Clubman, Opel Astra;
  • Business+: Audi A4, Hyundai Tucson, Skoda Superb;
  • Executive: Jaguar XF, Mercedes-Benz E-klasse, BMW 7-serie.

Onder leiding van Anne Brons, directeur marketing & business development bij Alphabet, zal de vakjury de genomineerde auto’s in april aan een testrit onderwerpen en op basis daarvan de winnaars selecteren.

Vorig jaar werd de Volkswagen Passat gekroond tot Leaseauto van het Jaar.