ANWB gaat op waterstof rijden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de ANWB.

De actieradius van de Kangoo ZE is 300 kilometer. De uitvalsbasis wordt het wegenwachtstation in Rhoon, omdat daar vlakbij – als een van de weinige locaties in Nederland – waterstof kan worden getankt.

Het voertuig wordt medio april in gebruik genomen tijdens een bijeenkomst voor het 70-jarig bestaan van de ANWB. De club wil ervaring op doen met waterstofaandrijving en in de praktijk ondervinden hoe bruikbaar een dergelijke auto is in de wegenwachtoperatie.

ANWB gaat op waterstof rijden | Fleet&Mobility

ANWB gaat op waterstof rijden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de ANWB.

De actieradius van de Kangoo ZE is 300 kilometer. De uitvalsbasis wordt het wegenwachtstation in Rhoon, omdat daar vlakbij – als een van de weinige locaties in Nederland – waterstof kan worden getankt.

Het voertuig wordt medio april in gebruik genomen tijdens een bijeenkomst voor het 70-jarig bestaan van de ANWB. De club wil ervaring op doen met waterstofaandrijving en in de praktijk ondervinden hoe bruikbaar een dergelijke auto is in de wegenwachtoperatie.