Bungalowman verhuurt nu ook e-scooters

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt De Bever Verhuur.

Het bedrijf is gevestigd in Ouddorp, een badplaats in de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Eigenaar Kees Bezuijen zegt rekening te willen houden met de natuur in het gebied. “Naast het feit dat wij onze gasten een unieke beleving willen bieden, houden wij ook rekening met het effect op de natuur en de effectiviteit. De e-scooters zijn duurzaam, stil, veilig, je ruikt niets en je kunt er behoorlijke afstanden mee afleggen.”

Bungalowman verhuurt nu ook e-scooters | Fleet&Mobility

Bungalowman verhuurt nu ook e-scooters

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt De Bever Verhuur.

Het bedrijf is gevestigd in Ouddorp, een badplaats in de kop van het eiland Goeree-Overflakkee. Eigenaar Kees Bezuijen zegt rekening te willen houden met de natuur in het gebied. “Naast het feit dat wij onze gasten een unieke beleving willen bieden, houden wij ook rekening met het effect op de natuur en de effectiviteit. De e-scooters zijn duurzaam, stil, veilig, je ruikt niets en je kunt er behoorlijke afstanden mee afleggen.”