Automotive Congres: zelfrijdende auto’s en Max Verstappen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen gaven nationale en internationale topsprekers hun strategie voor de komende jaren prijs. Andy Whitehair van Ebay was in komen vliegen uit Denemarken om zijn visie op de toekomst van de autobranche te geven. “Autonoom rijdende auto’s zijn een hier-en-nu-onderwerp. Die rijden in 2020 gewoon op de openbare weg.”

Autobinck-ceo Paul Zekhuis vertelde over hoe het 107 jaar oude bedrijf zich klaarmaakt voor een toekomst, waarvan het niet weet hoe die eruit ziet. Daarom zet Autobinck breed in: “We willen ieder kwartaal investeren in een innovatieve start-up die uit de opstartfase is. Maar onder de start-ups zijn er meer Douwe Bobs dan Max Verstappens.”

Martijn Koning en Frank Rijkaard
Cabaretier Martijn Koning zorgde voor de komische noot. Volgens hem is Max Verstappen een zegen voor de autobranche: “fuck de zelfrijdende auto. Door Max Verstappen wil iedereen weer zelf autorijden.” Als afsluiter gaf Frank Rijkaard, tijdens de Automotive College Tour, de toehoorders enkele geheimen prijs over zijn conflict met Johan Cruijff en de kunst van het coachen. Hij had ook nog een mededeling. “Ik word niet de nieuwe coach van Ajax. Of van een andere club.”

Verder werd Evert Louwman benoemd tot Automotive Personality van de afgelopen 20 jaar.

Bekijk hier een video over het evenement.

 

Automotive Congres: zelfrijdende auto’s en Max Verstappen | Fleet&Mobility

Automotive Congres: zelfrijdende auto’s en Max Verstappen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Onder leiding van dagvoorzitter Roelof Hemmen gaven nationale en internationale topsprekers hun strategie voor de komende jaren prijs. Andy Whitehair van Ebay was in komen vliegen uit Denemarken om zijn visie op de toekomst van de autobranche te geven. “Autonoom rijdende auto’s zijn een hier-en-nu-onderwerp. Die rijden in 2020 gewoon op de openbare weg.”

Autobinck-ceo Paul Zekhuis vertelde over hoe het 107 jaar oude bedrijf zich klaarmaakt voor een toekomst, waarvan het niet weet hoe die eruit ziet. Daarom zet Autobinck breed in: “We willen ieder kwartaal investeren in een innovatieve start-up die uit de opstartfase is. Maar onder de start-ups zijn er meer Douwe Bobs dan Max Verstappens.”

Martijn Koning en Frank Rijkaard
Cabaretier Martijn Koning zorgde voor de komische noot. Volgens hem is Max Verstappen een zegen voor de autobranche: “fuck de zelfrijdende auto. Door Max Verstappen wil iedereen weer zelf autorijden.” Als afsluiter gaf Frank Rijkaard, tijdens de Automotive College Tour, de toehoorders enkele geheimen prijs over zijn conflict met Johan Cruijff en de kunst van het coachen. Hij had ook nog een mededeling. “Ik word niet de nieuwe coach van Ajax. Of van een andere club.”

Verder werd Evert Louwman benoemd tot Automotive Personality van de afgelopen 20 jaar.

Bekijk hier een video over het evenement.