ROI fleet kiest voor Radiuz mobiliteitspas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Radiuz werd begin juni gekocht door Autobinck.

ROI fleet, dat met ruim 10 duizend leaseauto’s het volledige wagenparkbeheer van organisaties verzorgt, integreert de Radiuz-diensten in de eigen dienstverlening. Er is één aanspreekpunt, één factuur en één managementrapportage. Radiuz levert de passen en de daarbij behorende mobiliteitsopties.

Integraal fleet & mobility-management
Volgens Jaap van Daalen, directeur ROI fleet (op de foto links met naast hem Victor van den Berg, directeur Radiuz), is de toekomst aan integraal fleet & mobility-management. “De combinatie ROI fleet en Radiuz ligt wat dat betreft voor de hand. Werknemers krijgen steeds meer vrijheid in hun mobiliteitskeuze. Ook als er sprake is van een mobiliteitsbudget, kan de werknemer in toenemende mate bepalen hoe deze dient te worden besteed. De Radiuz-mobiliteitspas is naar onze mening het beste middel om die keuzevrijheid te ondersteunen en tegelijkertijd de werkgever de mogelijkheid te bieden te sturen op de wagenparkkosten en CO2-uitstoot.”

De kracht van het Radiuz-concept ligt met name in het verbinden van vraag en aanbod, zegt Victor van den Berg, directeur Radiuz. “Zorgen dat bedrijven en vooral hun werknemers zorgeloos van A naar B kunnen, zonder gedoe en zonder allerlei lastige administratie of drempels. Dat is het recept waar nu ook ROI fleet voor gaat.”

ROI fleet kiest voor Radiuz mobiliteitspas | Fleet&Mobility

ROI fleet kiest voor Radiuz mobiliteitspas

Redactie Redactie
• Laatste update:

Radiuz werd begin juni gekocht door Autobinck.

ROI fleet, dat met ruim 10 duizend leaseauto’s het volledige wagenparkbeheer van organisaties verzorgt, integreert de Radiuz-diensten in de eigen dienstverlening. Er is één aanspreekpunt, één factuur en één managementrapportage. Radiuz levert de passen en de daarbij behorende mobiliteitsopties.

Integraal fleet & mobility-management
Volgens Jaap van Daalen, directeur ROI fleet (op de foto links met naast hem Victor van den Berg, directeur Radiuz), is de toekomst aan integraal fleet & mobility-management. “De combinatie ROI fleet en Radiuz ligt wat dat betreft voor de hand. Werknemers krijgen steeds meer vrijheid in hun mobiliteitskeuze. Ook als er sprake is van een mobiliteitsbudget, kan de werknemer in toenemende mate bepalen hoe deze dient te worden besteed. De Radiuz-mobiliteitspas is naar onze mening het beste middel om die keuzevrijheid te ondersteunen en tegelijkertijd de werkgever de mogelijkheid te bieden te sturen op de wagenparkkosten en CO2-uitstoot.”

De kracht van het Radiuz-concept ligt met name in het verbinden van vraag en aanbod, zegt Victor van den Berg, directeur Radiuz. “Zorgen dat bedrijven en vooral hun werknemers zorgeloos van A naar B kunnen, zonder gedoe en zonder allerlei lastige administratie of drempels. Dat is het recept waar nu ook ROI fleet voor gaat.”