Booster voor poolautosysteem Wego

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We merkten dat de auto’s vooral werden gebruikt voor cliëntbezoeken”, vertelt Britta Glimmerveen, woordvoerder van Wego. “Buiten die bezoeken stonden ze vaak stil, terwijl andere werknemers juist vervoer nodig hadden.”

Makkelijker auto reserveren
Met het systeem van Wego wordt het eenvoudiger een auto te reserveren. “Er zit een box in de auto voor de ritregistratie, waardoor er geen extra administratieve handelingen nodig zijn. Medewerkers kunnen met de app de auto ontgrendelen”, legt Glimmerveen uit.

De werknemers moesten wel wennen, vooral diegene die wel altijd een auto tot hun beschikking hadden, zegt Glimmerveen. “Maar ook zij zien nu de voordelen voor het bedrijf. Het nieuwe systeem heeft gezorgd voor meer efficiëntie. Zeven auto’s in het wagenpark voor twintig medewerkers blijkt voor Innovation Booster meer dan voldoende. Met dit systeem kan het consultatiebureau zelfs nog meer personeel aannemen zonder meer auto’s aan te schaffen.”

In oktober ging Wego al de samenwerking met Terberg Leasing aan voor het realiseren van poolauto`s.

Booster voor poolautosysteem Wego | Fleet&Mobility

Booster voor poolautosysteem Wego

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We merkten dat de auto’s vooral werden gebruikt voor cliëntbezoeken”, vertelt Britta Glimmerveen, woordvoerder van Wego. “Buiten die bezoeken stonden ze vaak stil, terwijl andere werknemers juist vervoer nodig hadden.”

Makkelijker auto reserveren
Met het systeem van Wego wordt het eenvoudiger een auto te reserveren. “Er zit een box in de auto voor de ritregistratie, waardoor er geen extra administratieve handelingen nodig zijn. Medewerkers kunnen met de app de auto ontgrendelen”, legt Glimmerveen uit.

De werknemers moesten wel wennen, vooral diegene die wel altijd een auto tot hun beschikking hadden, zegt Glimmerveen. “Maar ook zij zien nu de voordelen voor het bedrijf. Het nieuwe systeem heeft gezorgd voor meer efficiëntie. Zeven auto’s in het wagenpark voor twintig medewerkers blijkt voor Innovation Booster meer dan voldoende. Met dit systeem kan het consultatiebureau zelfs nog meer personeel aannemen zonder meer auto’s aan te schaffen.”

In oktober ging Wego al de samenwerking met Terberg Leasing aan voor het realiseren van poolauto`s.