Smart Mobility expert spreker op Fleet Lounge

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij steeds meer organisaties is CO2-reductie een belangrijk speerpunt in het mobiliteitsbeleid. Elektrificering van het wagenpark wordt daarbij als mogelijke oplossing gezien. Hoekstra bespreekt de obstakels, de facilitaire consequenties voor het bedrijf en de werknemer en vooral de oplossingen tijdens de aankomende Fleet Lounge in Houten.

Hoekstra is naast strategisch adviseur bij Alliander onder andere associate programmamanager duurzame mobiliteit bij Urgenda; ook initieerde hij het project United Mobility aan de Hogeschool van Rotterdam. “Ik heb verschillende petten op, maar uiteindelijk slechts met een doel: het versnellen van de transitie naar elektrisch rijden en duurzame energie”, zegt Hoekstra zelf. Dat doet hij onder andere door bij Urgenda pilots op het gebied van duurzame mobiliteit te initiëren.

Programma Fleet Event 24 november
Thema: Elektrificering van het wagenpark – het kan, maar hoe?

15.00 uur Ontvangst bezoekers
16.00 uur Titel: “Elektrificering van het wagenpark – het kan, maar hoe?” Spreker: Auke Hoekstra
17.00 uur Fleet Lounge (netwerkborrel)
19.00 uur Einde

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier. 

Smart Mobility expert spreker op Fleet Lounge | Fleet&Mobility

Smart Mobility expert spreker op Fleet Lounge

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij steeds meer organisaties is CO2-reductie een belangrijk speerpunt in het mobiliteitsbeleid. Elektrificering van het wagenpark wordt daarbij als mogelijke oplossing gezien. Hoekstra bespreekt de obstakels, de facilitaire consequenties voor het bedrijf en de werknemer en vooral de oplossingen tijdens de aankomende Fleet Lounge in Houten.

Hoekstra is naast strategisch adviseur bij Alliander onder andere associate programmamanager duurzame mobiliteit bij Urgenda; ook initieerde hij het project United Mobility aan de Hogeschool van Rotterdam. “Ik heb verschillende petten op, maar uiteindelijk slechts met een doel: het versnellen van de transitie naar elektrisch rijden en duurzame energie”, zegt Hoekstra zelf. Dat doet hij onder andere door bij Urgenda pilots op het gebied van duurzame mobiliteit te initiëren.

Programma Fleet Event 24 november
Thema: Elektrificering van het wagenpark – het kan, maar hoe?

15.00 uur Ontvangst bezoekers
16.00 uur Titel: “Elektrificering van het wagenpark – het kan, maar hoe?” Spreker: Auke Hoekstra
17.00 uur Fleet Lounge (netwerkborrel)
19.00 uur Einde

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.