Enexis besteedt mobiliteit uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden beide bedrijven.

Enexis staat op de dertiende plaats in de Top 20 Grootste Wagenparken van Fleet&Mobility.

Volgens Maikel van de Sande van De Wagenparkbeheerders is de combinatie van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement in deze omvang niet eerder vertoond. “Nu gaan we invulling geven aan het beheer van het wagenpark en de doorontwikkeling van het mobiliteitsbeleid.” Automatisering speelt een cruciale rol in dit traject. Het uiteindelijke duurzaamheidsdoel is de CO2-uitstoot van Enexis Groep in 2020 met 50 procent te hebben gereduceerd.

Meer efficiency
René Laheij, manager facilities bij Enexis stelt dat met de uitbesteding er ruimte wordt gecreëerd bij Enexis voor verdere ontwikkeling. “Op eigen kracht zijn we al ver gekomen in het doorvoeren van efficiency, maar samen zijn we in staat om op de vlakken duurzaamheid, kwaliteit en kosten nog verder te komen.”

Slimme dataverwerking rond mobiliteit is volgens Van de Sande cruciaal voor het uiteindelijke succes. “Het moet voor medewerkers leuk en lonend zijn om verder te kijken dan de leaseauto. Wij hebben hier de afgelopen jaren fors in geïnvesteerd, waarbij het beheren van alle vervoersmodaliteiten in één systeem het uitgangspunt is. Dat systeem gaan we nu bij Enexis Groep inzetten.”

Enexis besteedt mobiliteit uit | Fleet&Mobility

Enexis besteedt mobiliteit uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat melden beide bedrijven.

Enexis staat op de dertiende plaats in de Top 20 Grootste Wagenparken van Fleet&Mobility.

Volgens Maikel van de Sande van De Wagenparkbeheerders is de combinatie van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement in deze omvang niet eerder vertoond. “Nu gaan we invulling geven aan het beheer van het wagenpark en de doorontwikkeling van het mobiliteitsbeleid.” Automatisering speelt een cruciale rol in dit traject. Het uiteindelijke duurzaamheidsdoel is de CO2-uitstoot van Enexis Groep in 2020 met 50 procent te hebben gereduceerd.

Meer efficiency
René Laheij, manager facilities bij Enexis stelt dat met de uitbesteding er ruimte wordt gecreëerd bij Enexis voor verdere ontwikkeling. “Op eigen kracht zijn we al ver gekomen in het doorvoeren van efficiency, maar samen zijn we in staat om op de vlakken duurzaamheid, kwaliteit en kosten nog verder te komen.”

Slimme dataverwerking rond mobiliteit is volgens Van de Sande cruciaal voor het uiteindelijke succes. “Het moet voor medewerkers leuk en lonend zijn om verder te kijken dan de leaseauto. Wij hebben hier de afgelopen jaren fors in geïnvesteerd, waarbij het beheren van alle vervoersmodaliteiten in één systeem het uitgangspunt is. Dat systeem gaan we nu bij Enexis Groep inzetten.”