Personenauto's

Laatste update:

Omzetdaling Tomtom ondanks groei in autosector

De consumentendivisie van het navifatiebedrijf trok de jaaromzet van Tomtom vorig jaar omlaag naar 987 miljoen euro, een daling van 2 procent ten opzichte van 2015. De nettowinst over vorig jaar bedroeg 12 miljoen euro, tegenover 18 miljoen in 2015.
Dit is te lezen in het jaar- en kwartaaloverzicht van Tomtom. Over het vierde kwartaal van 2016 werd een verlies van 5,6 miljoen euro geboekt, waar er in het vierde kwartaal van 2015 nog 21 miljoen euro winst werd gemaakt. Dit verschil komt mede door enkele incidentele lasten.
Lees het volledige artikel op Automotive Management. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie
Omzetdaling Tomtom ondanks groei in autosector | Fleet&Mobility
Personenauto's

Laatste update:

Omzetdaling Tomtom ondanks groei in autosector

De consumentendivisie van het navifatiebedrijf trok de jaaromzet van Tomtom vorig jaar omlaag naar 987 miljoen euro, een daling van 2 procent ten opzichte van 2015. De nettowinst over vorig jaar bedroeg 12 miljoen euro, tegenover 18 miljoen in 2015.
Dit is te lezen in het jaar- en kwartaaloverzicht van Tomtom. Over het vierde kwartaal van 2016 werd een verlies van 5,6 miljoen euro geboekt, waar er in het vierde kwartaal van 2015 nog 21 miljoen euro winst werd gemaakt. Dit verschil komt mede door enkele incidentele lasten.
Lees het volledige artikel op Automotive Management. 

Deel dit item

Dit artikel is geschreven door

Redactie