Overig

Laatste update:

ALD Automotive, PowerD en Tomtom onder finalisten Automotive Innovation Award

Op 20 september worden de winnaars bekend van de Automotive Innovations Awards. (Foto: Shutterstock)

De zes finalisten, verdeeld over twee categorieën, van de Automotive Innovation Awards 2021 zijn bekend gemaakt.

De finalisten in de categorie mobiliteitsoplossingen zijn: ALD Automotive met ALD move, Power D en Tomtom met Hazard Warnings. In de categorie technology gaat het om: Ebusco, Inklnvent en Safe Drive Pod. Volgens de organisatie was het een hele klus om zes finalisten te kiezen uit tien genomineerde bedrijven.

Onzekere tijden

“Nederland is een gidsland in Europa als het gaat om innovatie, zeker in de automotive sector”, aldus juryvoorzitter Jan Peter Balkenende. “De kracht van de branche wordt onderstreept door de innovaties die in de finale staan. Het zijn stuk voor stuk sterke inzendingen. Om succesvol te blijven moet je ook in deze onzekere tijden blijven innoveren. Dat begrijpt de industrie.” 

De uitreiking van de awards is gepland op 20 september in de Amsterdome in Amsterdam. Eerder wonnen Moby Park, Tomtom, NXP, Dutch Green Carbon, Punch Powertrain, Monotch en Lightyear de award. Initiatiefnemers van de award zijn ANWB, Bovag, Leaseplan, RAI Automotive Industry NL, RAI Vereniging en Roland Berger. 

ALD Automotive, PowerD en Tomtom onder finalisten Automotive Innovation Award | Fleet&Mobility

ALD Automotive, PowerD en Tomtom onder finalisten Automotive Innovation Award

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Op 20 september worden de winnaars bekend van de Automotive Innovations Awards. (Foto: Shutterstock)

De finalisten in de categorie mobiliteitsoplossingen zijn: ALD Automotive met ALD move, Power D en Tomtom met Hazard Warnings. In de categorie technology gaat het om: Ebusco, Inklnvent en Safe Drive Pod. Volgens de organisatie was het een hele klus om zes finalisten te kiezen uit tien genomineerde bedrijven.

Onzekere tijden

“Nederland is een gidsland in Europa als het gaat om innovatie, zeker in de automotive sector”, aldus juryvoorzitter Jan Peter Balkenende. “De kracht van de branche wordt onderstreept door de innovaties die in de finale staan. Het zijn stuk voor stuk sterke inzendingen. Om succesvol te blijven moet je ook in deze onzekere tijden blijven innoveren. Dat begrijpt de industrie.” 

De uitreiking van de awards is gepland op 20 september in de Amsterdome in Amsterdam. Eerder wonnen Moby Park, Tomtom, NXP, Dutch Green Carbon, Punch Powertrain, Monotch en Lightyear de award. Initiatiefnemers van de award zijn ANWB, Bovag, Leaseplan, RAI Automotive Industry NL, RAI Vereniging en Roland Berger.