McLaren opent 2e dealervestiging in Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van Laarhoven opent McLaren-vestiging in Eindhoven. (Foto: McLaren)

De vestiging in Eindhoven krijgt zowel een showroom als een werkplaats. Van Laarhoven / Cito Motors is de officiële dealer. “Wij zijn bijzonder vereerd dat wij zijn geselecteerd door McLaren Automotive”, aldus Marissa van Laarhoven van directeur Cito Motors. Cito is onderdeel van de Van Laarhoven Holding. Het bedrijf is actief in het  topsegment met merken zoals Rolls Royce, Aston Martin, BMW en Mini, Jaguar en Land Rover.

Supercar

De opening van de vestiging komt volgens McLauren op een belangrijk moment, aangezien merk onlangs de Artura lanceerde, de eerste in serie gebouwde high-performance hybride supercar. De auto is ontwikkeld in het McLaren Composites Technology Centre in Sheffield en de eerste die is gebouwd volgens de McLaren Carbon Lightweight Architecture.

De nieuwe showroom en de werkplaats in Eindhoven zullen geheel volgens de laatste design principes van het merk worden ingericht en is gevestigd langs de snelwegen A2, A50 en A58. De officiële opening van de vestiging staat gepland in het vierde kwartaal van dit jaar. McLaren is met een dealernetwerk van 85 dealers actief in 40 markten. Met de nieuwe vestiging in Eindhoven telt McLaren twee dealers in ons land; ook Louwman Exclusive vertegenwoordigt het luxemerk, in Utrecht.

Eerder dit jaar werd bekend dat BMW Van Laarhoven en Driessen Autolease de komende vier seizoenen leasecontracten en auto’s leveren aan voetbalclub PSV in Eindhoven.

Meer lezen over McLaren en Van Laarhoven

McLaren opent 2e dealervestiging in Nederland | Fleet&Mobility

McLaren opent 2e dealervestiging in Nederland

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Van Laarhoven opent McLaren-vestiging in Eindhoven. (Foto: McLaren)

De vestiging in Eindhoven krijgt zowel een showroom als een werkplaats. Van Laarhoven / Cito Motors is de officiële dealer. “Wij zijn bijzonder vereerd dat wij zijn geselecteerd door McLaren Automotive”, aldus Marissa van Laarhoven van directeur Cito Motors. Cito is onderdeel van de Van Laarhoven Holding. Het bedrijf is actief in het  topsegment met merken zoals Rolls Royce, Aston Martin, BMW en Mini, Jaguar en Land Rover.

Supercar

De opening van de vestiging komt volgens McLauren op een belangrijk moment, aangezien merk onlangs de Artura lanceerde, de eerste in serie gebouwde high-performance hybride supercar. De auto is ontwikkeld in het McLaren Composites Technology Centre in Sheffield en de eerste die is gebouwd volgens de McLaren Carbon Lightweight Architecture.

De nieuwe showroom en de werkplaats in Eindhoven zullen geheel volgens de laatste design principes van het merk worden ingericht en is gevestigd langs de snelwegen A2, A50 en A58. De officiële opening van de vestiging staat gepland in het vierde kwartaal van dit jaar. McLaren is met een dealernetwerk van 85 dealers actief in 40 markten. Met de nieuwe vestiging in Eindhoven telt McLaren twee dealers in ons land; ook Louwman Exclusive vertegenwoordigt het luxemerk, in Utrecht.

Eerder dit jaar werd bekend dat BMW Van Laarhoven en Driessen Autolease de komende vier seizoenen leasecontracten en auto’s leveren aan voetbalclub PSV in Eindhoven.

Meer lezen over McLaren en Van Laarhoven