EV-rijden ontwikkelt sneller dan infrastructuur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens hem kan een te snelle ontwikkeling van elektrisch rijden leiden tot problemen met de infrastructuur. Hij geeft het voorbeeld van snellaadpalen. Accu’s van EV’s kunnen binnen vijftien minuten worden opgeladen aan zo’n laadpaal. Maar wanneer er drie auto’s in dezelfde straat tegelijk worden opgeladen “kan het met de huidige infrastructuur gebeuren, dat de hele straat zonder elektriciteit komt te zitten”.

Lees het volledige artikel op Automotive Management

EV-rijden ontwikkelt sneller dan infrastructuur | Fleet&Mobility

EV-rijden ontwikkelt sneller dan infrastructuur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens hem kan een te snelle ontwikkeling van elektrisch rijden leiden tot problemen met de infrastructuur. Hij geeft het voorbeeld van snellaadpalen. Accu’s van EV’s kunnen binnen vijftien minuten worden opgeladen aan zo’n laadpaal. Maar wanneer er drie auto’s in dezelfde straat tegelijk worden opgeladen “kan het met de huidige infrastructuur gebeuren, dat de hele straat zonder elektriciteit komt te zitten”.

Lees het volledige artikel op Automotive Management