Twaalf inzendingen voor Innovation Award

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat zegt Remco Tekstra, sectiemanager van RAI CarrosserieNL, tegen Fleet&Mobility.

De MobiliteitsRAI is een vakbeurs in Amsterdam voor de mobiliteitsbranche met een nieuwe formule. De eerste editie is nog wat bescheiden van opzet, gezien het korte tijdbestek dat de organisatie had. Gelet op het relatief beperkte aantal exposanten (65 tot 70, genoeg om de Europahal in de RAI Amsterdam te vullen) is twaalf inzendingen een solide aantal, vindt Tekstra. “De aanmeldingen komen uit alle segmenten: licht, zwaar, data, opleggers. Alles bij elkaar is het een lijstje dat ik graag aan de vakjury laat zien.”

De Innovation Award werd altijd uitgereikt op de BedrijfsautoRAI, de voorganger van de MobiliteitsRAI. RAI Vereniging neemt het concept graag mee naar de nieuwe beurs, zegt Tekstra. “Het is echt een prijs van de branche voor de branche, waarbij het niet uitmaakt of je lid bent van RAI Vereniging of niet. In de vakjury zitten vertegenwoordigers van banken, een kennisinstituut en gebruikers. Het doel is om te laten zien dat onze branche heel veel mooie innovatieve producten heeft. Dat vergeten we nog wel eens te vertellen aan de buitenwereld.”

De MobiliteitsRAI vindt plaats van 18 tot en met 20 oktober 2017 in RAI Amsterdam.

Twaalf inzendingen voor Innovation Award | Fleet&Mobility

Twaalf inzendingen voor Innovation Award

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat zegt Remco Tekstra, sectiemanager van RAI CarrosserieNL, tegen Fleet&Mobility.

De MobiliteitsRAI is een vakbeurs in Amsterdam voor de mobiliteitsbranche met een nieuwe formule. De eerste editie is nog wat bescheiden van opzet, gezien het korte tijdbestek dat de organisatie had. Gelet op het relatief beperkte aantal exposanten (65 tot 70, genoeg om de Europahal in de RAI Amsterdam te vullen) is twaalf inzendingen een solide aantal, vindt Tekstra. “De aanmeldingen komen uit alle segmenten: licht, zwaar, data, opleggers. Alles bij elkaar is het een lijstje dat ik graag aan de vakjury laat zien.”

De Innovation Award werd altijd uitgereikt op de BedrijfsautoRAI, de voorganger van de MobiliteitsRAI. RAI Vereniging neemt het concept graag mee naar de nieuwe beurs, zegt Tekstra. “Het is echt een prijs van de branche voor de branche, waarbij het niet uitmaakt of je lid bent van RAI Vereniging of niet. In de vakjury zitten vertegenwoordigers van banken, een kennisinstituut en gebruikers. Het doel is om te laten zien dat onze branche heel veel mooie innovatieve producten heeft. Dat vergeten we nog wel eens te vertellen aan de buitenwereld.”

De MobiliteitsRAI vindt plaats van 18 tot en met 20 oktober 2017 in RAI Amsterdam.