Mercedes-Benz wint Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Mark Horsten (links) krijgt de trofee uit handen van Machiel van der Kuijl, algemeen directeur Evofenedex. Foto: Evofenedex

Ford en Volkswagen eindigden respectievelijk op de tweede en derde plek. De trofee werd uitgereikt aan Mark Horsten, salesmanager Van’s bij Mercedes-Benz Nederland, door organisator en ondernemersvereniging Evofenedex.

Zonder jury

Het is een gebruikersprijs, aan de verkiezing komt dan ook geen jury te pas. De merken zijn vooral beoordeeld op brandstofverbruik, uitvoeringsmogelijkheden, bestuurderservaringen, dealernetwerk en vernieuwing. Mercedes eindigde in vrijwel alle categorieën in de top drie. Het merk scoorde vooral hoog op de onderdelen innovatief vermogen, voldoen aan de verwachtingen, ervaringen uit het verleden, onderhoudskosten en betrouwbaarheid.

Daarnaast kwam Toyota nog naar voren als het merk met de minste storingen en Iveco won in de categorie beste standaarduitvoering.

Renault won in 2015 de eerste editie van de verkiezing, die toen nog op de BedrijfsautoRAI werd gehouden. Mercedes-Benz is nu de opvolger.

Fleet&Mobility is mediapartner van de MobiliteitsRAI.

Mercedes-Benz wint Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing | Fleet&Mobility

Mercedes-Benz wint Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Mark Horsten (links) krijgt de trofee uit handen van Machiel van der Kuijl, algemeen directeur Evofenedex. Foto: Evofenedex

Ford en Volkswagen eindigden respectievelijk op de tweede en derde plek. De trofee werd uitgereikt aan Mark Horsten, salesmanager Van’s bij Mercedes-Benz Nederland, door organisator en ondernemersvereniging Evofenedex.

Zonder jury

Het is een gebruikersprijs, aan de verkiezing komt dan ook geen jury te pas. De merken zijn vooral beoordeeld op brandstofverbruik, uitvoeringsmogelijkheden, bestuurderservaringen, dealernetwerk en vernieuwing. Mercedes eindigde in vrijwel alle categorieën in de top drie. Het merk scoorde vooral hoog op de onderdelen innovatief vermogen, voldoen aan de verwachtingen, ervaringen uit het verleden, onderhoudskosten en betrouwbaarheid.

Daarnaast kwam Toyota nog naar voren als het merk met de minste storingen en Iveco won in de categorie beste standaarduitvoering.

Renault won in 2015 de eerste editie van de verkiezing, die toen nog op de BedrijfsautoRAI werd gehouden. Mercedes-Benz is nu de opvolger.

Fleet&Mobility is mediapartner van de MobiliteitsRAI.