Leap24 opent snellaadplein voor bestelauto’s in Rotterdam

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Naast het snellaadstation in Rotterdam, zijn er ook locaties in Almere en Geleen open (foto: Leap24)

Dat meldt TankPro. Het station, dat al langer operationeel is, werd officieel geopend door Vincent Karremans, de nieuwe wethouder Handhaving, Buitenruimte en Mobiliteit van de gemeente Rotterdam en Leap24-oprichter Pelle Schlichting. Het laadstation is openbaar toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Zo kunnen volgens het bedrijf niet alleen personenvoertuigen makkelijk terug de weg op, maar straks ook de grotere ‘veelrijdende’ bestelauto’s en de kleinere vrachtwagens.

Leap24 maakt met de snellaadstations het overstappen op elektrisch rijden naar eigen zeggen aantrekkelijker voor wegtransport zoals taxi’s, bestelbussen en vrachtwagens. Naast het snellaadstation in Rotterdam, zijn er ook locaties in Almere en Geleen open en zijn er al bouwwerkzaamheden in Delft en Hoogeveen aan de gang.

Meewind maakte recent bekend 15 miljoen euro in Leap24 te investeren.

Leap24 opent snellaadplein voor bestelauto’s in Rotterdam | Fleet&Mobility

Leap24 opent snellaadplein voor bestelauto’s in Rotterdam

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
Naast het snellaadstation in Rotterdam, zijn er ook locaties in Almere en Geleen open
Naast het snellaadstation in Rotterdam, zijn er ook locaties in Almere en Geleen open (foto: Leap24)

Dat meldt TankPro. Het station, dat al langer operationeel is, werd officieel geopend door Vincent Karremans, de nieuwe wethouder Handhaving, Buitenruimte en Mobiliteit van de gemeente Rotterdam en Leap24-oprichter Pelle Schlichting. Het laadstation is openbaar toegankelijk voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Zo kunnen volgens het bedrijf niet alleen personenvoertuigen makkelijk terug de weg op, maar straks ook de grotere ‘veelrijdende’ bestelauto’s en de kleinere vrachtwagens.

Leap24 maakt met de snellaadstations het overstappen op elektrisch rijden naar eigen zeggen aantrekkelijker voor wegtransport zoals taxi’s, bestelbussen en vrachtwagens. Naast het snellaadstation in Rotterdam, zijn er ook locaties in Almere en Geleen open en zijn er al bouwwerkzaamheden in Delft en Hoogeveen aan de gang.

Meewind maakte recent bekend 15 miljoen euro in Leap24 te investeren.