Evenement | International Fleet Meeting Genève 2018

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Autoprofessionals van over de hele wereld nemen begin maart een vlucht naar het hart van de automotive industrie om de Genève Motor Show 2018 te bezoeken. Voor fleetmanagers is er nog een extra reden om een retourtje Genève te boeken: de International Fleet Meeting Geneva 2018. Tijdens de Genève Motor Show wordt op woensdag 7 maart 2018 voor de vijfde keer de International Fleet Meeting Geneva georganiseerd. Zo’n 250 fleetmanagers uit verschillende landen komen bij elkaar om zich te laten informeren, maar vooral om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

De International Fleet Meeting Geneva 2018 wordt georganiseerd door Fleetcompetence Europe en aboutFLEET. Fleet&Mobi­lity is mediapartner van het evenement. Kijk voor meer informatie op: www.internationalfleetmeeting.com. 

Op het programma staan twee presentaties en een paneldiscussie. Michael Müller, senior director head of mobility & facilities bij Daiichi Sankyo Europe GmbH, en Marc Odinius, managing director bij Dataforce GmbH, nemen de presentaties voor hun rekening.

De Autosalon van Geneve is traditiegetrouw een beurs waar autofabrikanten, maar ook toeleveranciers, tal van primeurs laten zien. Dat is uiteraard ook de reden dat de International Fleet Meeting hier wordt gehouden; los van het auto-aanbod, zijn ook voertuigfabrikanten en hun leveranciers druk doende met strategieën die breder gaan dan alleen de auto. Let wel op: voor de Autosalon moet apart een ticket worden gekocht. Dit kan aan de deur bij het Expogebouw. 

De Fleet Meeting is voor fleetowners gratis.

Evenement | International Fleet Meeting Genève 2018 | Fleet&Mobility

Evenement | International Fleet Meeting Genève 2018

Redactie Redactie
• Laatste update:
(Foto: Shutterstock)

Autoprofessionals van over de hele wereld nemen begin maart een vlucht naar het hart van de automotive industrie om de Genève Motor Show 2018 te bezoeken. Voor fleetmanagers is er nog een extra reden om een retourtje Genève te boeken: de International Fleet Meeting Geneva 2018. Tijdens de Genève Motor Show wordt op woensdag 7 maart 2018 voor de vijfde keer de International Fleet Meeting Geneva georganiseerd. Zo’n 250 fleetmanagers uit verschillende landen komen bij elkaar om zich te laten informeren, maar vooral om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

De International Fleet Meeting Geneva 2018 wordt georganiseerd door Fleetcompetence Europe en aboutFLEET. Fleet&Mobi­lity is mediapartner van het evenement. Kijk voor meer informatie op: www.internationalfleetmeeting.com. 

Op het programma staan twee presentaties en een paneldiscussie. Michael Müller, senior director head of mobility & facilities bij Daiichi Sankyo Europe GmbH, en Marc Odinius, managing director bij Dataforce GmbH, nemen de presentaties voor hun rekening.

De Autosalon van Geneve is traditiegetrouw een beurs waar autofabrikanten, maar ook toeleveranciers, tal van primeurs laten zien. Dat is uiteraard ook de reden dat de International Fleet Meeting hier wordt gehouden; los van het auto-aanbod, zijn ook voertuigfabrikanten en hun leveranciers druk doende met strategieën die breder gaan dan alleen de auto. Let wel op: voor de Autosalon moet apart een ticket worden gekocht. Dit kan aan de deur bij het Expogebouw. 

De Fleet Meeting is voor fleetowners gratis.