Spitsbreker met fietsplan op Future Fleet&Mobility Experience

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Gerrit van der Kolk

Spitsbrekers-wedstrijd van radiozender BNR. Medewerkers die op de fiets komen krijgen punten die ze kunnen gebruiken in een webshop van het intranet van het MST. “Het Medisch Spectrum Twente inspireert meerdere instellingen in Nederland, zoals andere ziekenhuizen, om het personeel anders te laten reizen. Het mobiliteitsbeleid is zes jaar geleden ingevoerd en consequent doorgevoerd. Het fietsbeloningssysteem kost weinig, maar levert veel op. Ruim tweeduizend medewerkers maken er gebruik van”, zo staat in het juryrapport.

Gerrit van der Kolk was verantwoordelijk voor de implementatie van dit fietsenplan. Hij is adviseur op het gebied van mobiliteit en arbeidsvoorwaarden, en heeft als missie het terugdringen van automobiliteit door het stimuleren van fietsgebruik. Op Future Fleet&Mobility Experience vertelt hij hoe je een dergelijke transitie met succes kunt doormaken.Gerrit van der Kolk is een van de sprekers op Future Fleet&Mobility Experience. Alles weten over nieuwe mobiliteit? Schrijf dan hier in!

Spitsbreker met fietsplan op Future Fleet&Mobility Experience | Fleet&Mobility

Spitsbreker met fietsplan op Future Fleet&Mobility Experience

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Gerrit van der Kolk

Spitsbrekers-wedstrijd van radiozender BNR. Medewerkers die op de fiets komen krijgen punten die ze kunnen gebruiken in een webshop van het intranet van het MST. “Het Medisch Spectrum Twente inspireert meerdere instellingen in Nederland, zoals andere ziekenhuizen, om het personeel anders te laten reizen. Het mobiliteitsbeleid is zes jaar geleden ingevoerd en consequent doorgevoerd. Het fietsbeloningssysteem kost weinig, maar levert veel op. Ruim tweeduizend medewerkers maken er gebruik van”, zo staat in het juryrapport.

Gerrit van der Kolk was verantwoordelijk voor de implementatie van dit fietsenplan. Hij is adviseur op het gebied van mobiliteit en arbeidsvoorwaarden, en heeft als missie het terugdringen van automobiliteit door het stimuleren van fietsgebruik. Op Future Fleet&Mobility Experience vertelt hij hoe je een dergelijke transitie met succes kunt doormaken.Gerrit van der Kolk is een van de sprekers op Future Fleet&Mobility Experience. Alles weten over nieuwe mobiliteit? Schrijf dan hier in!