Future Fleet&Mobility wordt Fleet Expo

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
FFME en Bestelauto Expo heten voortaan Fleet Expo (Foto: Gerard van Bree)

Het evenement Future Fleet & Mobility, onderdeel van vakblad Fleet & Mobility, en de Bestelauto Expo worden samengevoegd tot Fleet Expo. “FFME richtte zich vooral op de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van gele kentekens, de Bestelauto Expo deed dat voor de bestelautosector. Beide markten hebben natuurlijk veel overlappende uitdagingen”, zegt Jelle Heidstra, business unit manager Automotive & Fleet bij uitgeverij Promedia. “Denk daarbij aan elektrificatie, maar ook de alsmaar wijzigende fiscale spelregels en de veranderende klantbehoefte. Ik denk dat we in deze opzet het beste van beide werelden samenbrengen. Zowel op de beursvloer met ruim 50 exposanten, als in het programma. Er zijn heel veel innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van stedelijke mobiliteit en alternatieve vervoermiddelen. Die brengen wij in kaart. Daarnaast schetsen we in het programma de belangrijkste ontwikkelingen en geven we best practises waarmee fleet- en mobiliteitsmanagers gelijk aan de slag kunnen.”

De organisatie verwacht ruim duizend bezoekers. Naast veel inhoudelijke sessies is er op de dag ook tijd voor feest: tijdens de Fleet Expo wordt namelijk ook de winnaar van de verkiezing Bestelauto van het Jaar gekroond. De finalisten voor deze verkiezing worden later deze maand bekend gemaakt.

De Fleet Expo vindt plaats op 23 november, in Expo Greater Amsterdam te Vijfhuizen. U kunt hier het programma vinden en u aanmelden.

Future Fleet&Mobility wordt Fleet Expo | Fleet&Mobility

Future Fleet&Mobility wordt Fleet Expo

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
FFME en Bestelauto Expo heten voortaan Fleet Expo (Foto: Gerard van Bree)

Het evenement Future Fleet & Mobility, onderdeel van vakblad Fleet & Mobility, en de Bestelauto Expo worden samengevoegd tot Fleet Expo. “FFME richtte zich vooral op de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van gele kentekens, de Bestelauto Expo deed dat voor de bestelautosector. Beide markten hebben natuurlijk veel overlappende uitdagingen”, zegt Jelle Heidstra, business unit manager Automotive & Fleet bij uitgeverij Promedia. “Denk daarbij aan elektrificatie, maar ook de alsmaar wijzigende fiscale spelregels en de veranderende klantbehoefte. Ik denk dat we in deze opzet het beste van beide werelden samenbrengen. Zowel op de beursvloer met ruim 50 exposanten, als in het programma. Er zijn heel veel innovaties, bijvoorbeeld op het gebied van stedelijke mobiliteit en alternatieve vervoermiddelen. Die brengen wij in kaart. Daarnaast schetsen we in het programma de belangrijkste ontwikkelingen en geven we best practises waarmee fleet- en mobiliteitsmanagers gelijk aan de slag kunnen.”

De organisatie verwacht ruim duizend bezoekers. Naast veel inhoudelijke sessies is er op de dag ook tijd voor feest: tijdens de Fleet Expo wordt namelijk ook de winnaar van de verkiezing Bestelauto van het Jaar gekroond. De finalisten voor deze verkiezing worden later deze maand bekend gemaakt.

De Fleet Expo vindt plaats op 23 november, in Expo Greater Amsterdam te Vijfhuizen. U kunt hier het programma vinden en u aanmelden.