Royal HaskoningDHV koopt Britse mobiliteitsadviseur ITP

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Het hoofdkantoor van Royal HaskoningDHV in Amersfoort. (Foto: Royal HaskoningDHV)

Er zijn geen financiële details bekendgemaakt. Royal HaskoningDHV is een wereldwijd opererend bedrijf, terwijl ITP zich primair richt op de Britse markt. 

Beide bedrijven adviseren bedrijven en overheden bij mobiliteitsvraagstukken. “Om onze steden toegankelijk en leefbaar te houden, is een frisse kijk vereist – van strategisch advies en digitale diensten tot technische engineering”, schrijft Royal HaskoningDHV.

Bundelen

Erik Oostwegel, ceo van Royal HaskoningDHV zegt verheugd te zijn met de fusie. “Door onze krachten te bundelen met ITP kunnen we de mobiliteitstransitie vorm te geven. We kunnen daardoor een grotere positieve impact hebben op de samenleving, vooral in een wereld waar na de pandemie nieuwe perspectieven op mobiliteit nodig zijn.”

Jon Parker, directeur van ITP: “Royal HaskoningDHV en ITP delen de overtuiging dat we met duurzame oplossingen onze steden bereikbaar en leefbaar houden. Het samenbrengen van onze Nederlandse en Britse ervaring in duurzame mobiliteit stelt ons in staat om wereldwijd onze klanten beter van dienst te zijn.”

Royal HaskoningDHV koopt Britse mobiliteitsadviseur ITP | Fleet&Mobility

Royal HaskoningDHV koopt Britse mobiliteitsadviseur ITP

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Het hoofdkantoor van Royal HaskoningDHV in Amersfoort. (Foto: Royal HaskoningDHV)

Er zijn geen financiële details bekendgemaakt. Royal HaskoningDHV is een wereldwijd opererend bedrijf, terwijl ITP zich primair richt op de Britse markt. 

Beide bedrijven adviseren bedrijven en overheden bij mobiliteitsvraagstukken. “Om onze steden toegankelijk en leefbaar te houden, is een frisse kijk vereist – van strategisch advies en digitale diensten tot technische engineering”, schrijft Royal HaskoningDHV.

Bundelen

Erik Oostwegel, ceo van Royal HaskoningDHV zegt verheugd te zijn met de fusie. “Door onze krachten te bundelen met ITP kunnen we de mobiliteitstransitie vorm te geven. We kunnen daardoor een grotere positieve impact hebben op de samenleving, vooral in een wereld waar na de pandemie nieuwe perspectieven op mobiliteit nodig zijn.”

Jon Parker, directeur van ITP: “Royal HaskoningDHV en ITP delen de overtuiging dat we met duurzame oplossingen onze steden bereikbaar en leefbaar houden. Het samenbrengen van onze Nederlandse en Britse ervaring in duurzame mobiliteit stelt ons in staat om wereldwijd onze klanten beter van dienst te zijn.”