Kia komt met eigen laadoplossing en stopt samenwerking met Plugsurfing

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Kia

Kia Motors lanceerde in september vorig jaar Kia Charge, een pan-Europese geïntegreerde en openbare laadservice. Hiermee krijgen Kia-rijders met een elektrische auto of plug-in hybride eenvoudig toegang tot één van de grootste laadnetwerken van Europa waarbij met één app en één pas kan worden geladen en betaald.

Kia Charge werd stapsgewijs over Europa uitgerold. Kia Nederland koos ervoor om de komst van de Kia EV6 aan te grijpen om over te stappen naar Kia Charge. Dat is tevens het moment om te stoppen met Plugsurfing, dat voor een groot aantal fabrikanten werkt. 

Kia komt met eigen laadoplossing en stopt samenwerking met Plugsurfing | Fleet&Mobility

Kia komt met eigen laadoplossing en stopt samenwerking met Plugsurfing

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Kia

Kia Motors lanceerde in september vorig jaar Kia Charge, een pan-Europese geïntegreerde en openbare laadservice. Hiermee krijgen Kia-rijders met een elektrische auto of plug-in hybride eenvoudig toegang tot één van de grootste laadnetwerken van Europa waarbij met één app en één pas kan worden geladen en betaald.

Kia Charge werd stapsgewijs over Europa uitgerold. Kia Nederland koos ervoor om de komst van de Kia EV6 aan te grijpen om over te stappen naar Kia Charge. Dat is tevens het moment om te stoppen met Plugsurfing, dat voor een groot aantal fabrikanten werkt.