Noors laadbedrijf Easee naar Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De lader van Easee is beschikbaar in vijf kleuren en wordt verkocht tegen een adviesprijs van 849 euro inclusief btw. (foto: Easee)

Easee werd in 2018 opgericht. Inmiddels is het bedrijf actief in de grootste Europese markten en werken er 300 mensen bij het bedrijf. Easee levert een laadrobot met een gewicht van 1,5 kilo en een afmeting van een A4-tje (26x19cm).

Naast de lader heeft Easee verschillende accessoires, zoals de Easee Equalizer. De Equalizer balanceert het energieverbruik van het huis met de lader van de auto, wat ook wel dynamic load balancing genoemd wordt. De snelle toename van de EV’s zorgt voor problemen op het net.

Komend weekend toont het bedrijf zijn producten op EV-event Fully Recharched Live, dat plaatsvindt in de RAI.

Noors laadbedrijf Easee naar Nederland | Fleet&Mobility

Noors laadbedrijf Easee naar Nederland

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De lader van Easee is beschikbaar in vijf kleuren en wordt verkocht tegen een adviesprijs van 849 euro inclusief btw.
De lader van Easee is beschikbaar in vijf kleuren en wordt verkocht tegen een adviesprijs van 849 euro inclusief btw. (foto: Easee)

Easee werd in 2018 opgericht. Inmiddels is het bedrijf actief in de grootste Europese markten en werken er 300 mensen bij het bedrijf. Easee levert een laadrobot met een gewicht van 1,5 kilo en een afmeting van een A4-tje (26x19cm).

Naast de lader heeft Easee verschillende accessoires, zoals de Easee Equalizer. De Equalizer balanceert het energieverbruik van het huis met de lader van de auto, wat ook wel dynamic load balancing genoemd wordt. De snelle toename van de EV’s zorgt voor problemen op het net.

Komend weekend toont het bedrijf zijn producten op EV-event Fully Recharched Live, dat plaatsvindt in de RAI.