Mobility Matters | Autobinck koopt Fleet Support Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:
> Zekhuis (Autobinck): Fleet Support houdt een zelfstandige rol binnen het bedrijf.

Mobiliteitsbedrijf Autobinck is de nieuwe eigenaar van Fleet Support en mobiliteitsprovider Yor24. “De overname van Fleet Support is een volgende stap in de transformatie van Autobinck naar een integrale mobility service provider”, aldus Autobinck-ceo Paul Zekhuis. “Werknemers willen steeds vaker zelf kiezen hoe ze naar het werk komen of klanten bezoeken. Werkgevers hebben te maken met een flexibiliserende arbeidsmarkt, veranderende wensen van medewerkers en de wens tot verduurzaming. Om hierop in te spelen heeft Fleet Support Groep het mobiliteitsplatform Yor24 opgezet. Als onderdeel van Autobinck Smart Mobility is Radiuz al actief met het verschaffen van toegang tot alle mogelijke vormen van mobiliteit en gerelateerde diensten. Yor24 is hieraan complementair”, stelt hij.

Zekhuis benadrukt dat Fleet Support een onafhankelijke rol krijgt binnen de Smart Mobility-divisie van Autobinck, die verder onder meer Radiuz, Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in Snappcar en Zelfstroom omvat. Het management van Fleet Support en Yor24 blijft ook ongewijzigd: Eugène Krabbenborg blijft managing director.

Op het Nationaal Automotive Congres doet ceo Paul Zekhuis de mobiliteitsstrategie van Autobinck uit de doeken.

Mobility Matters | Autobinck koopt Fleet Support Groep | Fleet&Mobility

Mobility Matters | Autobinck koopt Fleet Support Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:
> Zekhuis (Autobinck): Fleet Support houdt een zelfstandige rol binnen het bedrijf.

Mobiliteitsbedrijf Autobinck is de nieuwe eigenaar van Fleet Support en mobiliteitsprovider Yor24. “De overname van Fleet Support is een volgende stap in de transformatie van Autobinck naar een integrale mobility service provider”, aldus Autobinck-ceo Paul Zekhuis. “Werknemers willen steeds vaker zelf kiezen hoe ze naar het werk komen of klanten bezoeken. Werkgevers hebben te maken met een flexibiliserende arbeidsmarkt, veranderende wensen van medewerkers en de wens tot verduurzaming. Om hierop in te spelen heeft Fleet Support Groep het mobiliteitsplatform Yor24 opgezet. Als onderdeel van Autobinck Smart Mobility is Radiuz al actief met het verschaffen van toegang tot alle mogelijke vormen van mobiliteit en gerelateerde diensten. Yor24 is hieraan complementair”, stelt hij.

Zekhuis benadrukt dat Fleet Support een onafhankelijke rol krijgt binnen de Smart Mobility-divisie van Autobinck, die verder onder meer Radiuz, Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in Snappcar en Zelfstroom omvat. Het management van Fleet Support en Yor24 blijft ook ongewijzigd: Eugène Krabbenborg blijft managing director.

Op het Nationaal Automotive Congres doet ceo Paul Zekhuis de mobiliteitsstrategie van Autobinck uit de doeken.