Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de verkiezing wil de belangenbehartiger meer aandacht voor de dienstverlening van ondernemers die een bestelauto nodig hebben om hun werk te doen. Dat geldt namelijk voor ruim 95 procent van de 820 duizend bestelauto-eigenaren die in Nederland rijden. Dit zijn onder andere aannemers, bakkers, hoveniers of installateurs.

In Fleet&Mobility 3 is het bedrijfswagennetwerk van de twaalf grootste merken in Nederland gepubliceerd.

Er kan meegedaan worden door een vragenlijst in te vullen met vragen over het wagenpark. Vervolgens beoordeel je hoe het bestelautomerk scoort op service van de dealer, het innovatieve vermogen van het merk, de onderhoudskosten en het brandstofverbruik. Tot slot kunnen de deelnemers beoordelen welke van deze merken ze als beste beschouwen. Vooral de tevredenheid van bestelauto-eigenaren over hun leverancier wordt onderzocht. Volgens Evo kunnen leveranciers zich hiermee onderscheiden bij ondernemers die nieuwe bedrijfsauto’s willen aanschaffen.

Klik hier om deel te nemen aan de verkiezing.  

Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing geopend | Fleet&Mobility

Bestelautomerk van het Jaar-verkiezing geopend

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de verkiezing wil de belangenbehartiger meer aandacht voor de dienstverlening van ondernemers die een bestelauto nodig hebben om hun werk te doen. Dat geldt namelijk voor ruim 95 procent van de 820 duizend bestelauto-eigenaren die in Nederland rijden. Dit zijn onder andere aannemers, bakkers, hoveniers of installateurs.

In Fleet&Mobility 3 is het bedrijfswagennetwerk van de twaalf grootste merken in Nederland gepubliceerd.

Er kan meegedaan worden door een vragenlijst in te vullen met vragen over het wagenpark. Vervolgens beoordeel je hoe het bestelautomerk scoort op service van de dealer, het innovatieve vermogen van het merk, de onderhoudskosten en het brandstofverbruik. Tot slot kunnen de deelnemers beoordelen welke van deze merken ze als beste beschouwen. Vooral de tevredenheid van bestelauto-eigenaren over hun leverancier wordt onderzocht. Volgens Evo kunnen leveranciers zich hiermee onderscheiden bij ondernemers die nieuwe bedrijfsauto’s willen aanschaffen.

Klik hier om deel te nemen aan de verkiezing.