EVO verkiest Renault tot beste Bestelautomerk 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de organisator EVO, vereniging van en voor verladers.

Ondernemers beoordeelden de bestelautomerken op brandstofverbruik, uitvoeringsmogelijkheden, bestuurderservaringen, dealernetwerk en op vernieuwing. Behalve dat het brandstofverbruik aan de verwachtingen voldeed, beoordeelden veel bestuurders de rijervaringen van Renault-bestelauto’s ook als erg goed. Verder had Renault lage onderhoudskosten en slaan ondernemers de door het dealernetwerk verleende service hoog aan.

Mercedes-Benz en Volkswagen staat ook in de top drie. Mercedes wordt als het meest vernieuwende bestelautomerk gezien. Volkswagen scoorde ook hoog op de verwachtingen, maar eindigde net iets lager dan Renault. Toyota heeft volgens de respondenten de beste dealerervaring en de minste storingen. De beste standaarduitvoering staat op naam van Fiat.

Lees hier de onlangs gepubliceerde bestelautomerk Top 12 van Fleet&Mobility.

Op de foto: Machiel van der Kuijl (rechts), algemeen directeur van EVO, en Pascal Schmitt (links), sales and marketing director LCV’s van Renault.

EVO verkiest Renault tot beste Bestelautomerk 2015 | Fleet&Mobility

EVO verkiest Renault tot beste Bestelautomerk 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de organisator EVO, vereniging van en voor verladers.

Ondernemers beoordeelden de bestelautomerken op brandstofverbruik, uitvoeringsmogelijkheden, bestuurderservaringen, dealernetwerk en op vernieuwing. Behalve dat het brandstofverbruik aan de verwachtingen voldeed, beoordeelden veel bestuurders de rijervaringen van Renault-bestelauto’s ook als erg goed. Verder had Renault lage onderhoudskosten en slaan ondernemers de door het dealernetwerk verleende service hoog aan.

Mercedes-Benz en Volkswagen staat ook in de top drie. Mercedes wordt als het meest vernieuwende bestelautomerk gezien. Volkswagen scoorde ook hoog op de verwachtingen, maar eindigde net iets lager dan Renault. Toyota heeft volgens de respondenten de beste dealerervaring en de minste storingen. De beste standaarduitvoering staat op naam van Fiat.

Lees hier de onlangs gepubliceerde bestelautomerk Top 12 van Fleet&Mobility.

Op de foto: Machiel van der Kuijl (rechts), algemeen directeur van EVO, en Pascal Schmitt (links), sales and marketing director LCV’s van Renault.