Grijs Nieuws | Compact elektrisch bestellen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze 100 procent elektrische stadsbesteller is van Amerikaanse makelij en kan 700 kg lading vervoeren over een afstand van maximaal 80 kilometer. De topsnelheid ligt op 80 km/u, maar is normaal gesproken begrensd op 60 km/u. Hij wordt door Greenes Techniek uit Harmelen standaard geleverd met een lood-zuur accupakket en kost minder dan 20 duizend euro. Volledig opladen duurt circa 6 uur. Als alternatief is er ook een lithium-ion accupakket verkrijgbaar dat de actieradius op 160 km brengt. Dit komt eind 2017 uit en kost naar verwachting nog geen 24 duizend euro. De cabine van de Cenntro is vrij smal en hetzelfde geldt voor de portieren. Ook is de uitrusting vrij sober, maar importeur Greenes kan wel een opbouw op maat leveren.

Grijs Nieuws | Compact elektrisch bestellen | Fleet&Mobility

Grijs Nieuws | Compact elektrisch bestellen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze 100 procent elektrische stadsbesteller is van Amerikaanse makelij en kan 700 kg lading vervoeren over een afstand van maximaal 80 kilometer. De topsnelheid ligt op 80 km/u, maar is normaal gesproken begrensd op 60 km/u. Hij wordt door Greenes Techniek uit Harmelen standaard geleverd met een lood-zuur accupakket en kost minder dan 20 duizend euro. Volledig opladen duurt circa 6 uur. Als alternatief is er ook een lithium-ion accupakket verkrijgbaar dat de actieradius op 160 km brengt. Dit komt eind 2017 uit en kost naar verwachting nog geen 24 duizend euro. De cabine van de Cenntro is vrij smal en hetzelfde geldt voor de portieren. Ook is de uitrusting vrij sober, maar importeur Greenes kan wel een opbouw op maat leveren.