Stam wordt Maxus-dealer via nieuwe divisie

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
New Mobility Centre is toegevoegd aan het Nederlandse dealernetwerk van Maxus-importeur Alcomotive. (Foto: Maxus)

Gemene deler

Volgens Ersin Sönmez, manager van New Mobility Centre, is de keuze voor de elektrische bestelwagens van  Maxus toekomstgericht. “Het New Mobility Centre is binnen de Stam Groep opgericht om meerdere producten en diensten aan te bieden waarbij elektrische mobiliteit de gemene deler is. Naast het merk Maxus kun je dan denken aan laadoplossingen maar ook elektrische fietsen. En wellicht voegen wij daar volgend jaar nog een elektrisch personenwagen of bestelwagenmerk aan toe.”

Alcomotive importeert in België in totaal elf merken waaronder Hyundai en Suzuki. Het voert Maxus ook in België, Luxemburg en Duitsland. In Nederland zijn 9 dealers, waaronder Roordink Bedrijfswagens, aangesloten bij het dealernetwerk van de importeur. Eerder 

De Stam Groep is dealer van de merken Renault, Dacia en Alpina. Het dealerbedrijf staat op positie 36 in de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier.

Stam wordt Maxus-dealer via nieuwe divisie | Fleet&Mobility

Stam wordt Maxus-dealer via nieuwe divisie

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
New Mobility Centre is toegevoegd aan het Nederlandse dealernetwerk van Maxus-importeur Alcomotive. (Foto: Maxus)

Gemene deler

Volgens Ersin Sönmez, manager van New Mobility Centre, is de keuze voor de elektrische bestelwagens van  Maxus toekomstgericht. “Het New Mobility Centre is binnen de Stam Groep opgericht om meerdere producten en diensten aan te bieden waarbij elektrische mobiliteit de gemene deler is. Naast het merk Maxus kun je dan denken aan laadoplossingen maar ook elektrische fietsen. En wellicht voegen wij daar volgend jaar nog een elektrisch personenwagen of bestelwagenmerk aan toe.”

Alcomotive importeert in België in totaal elf merken waaronder Hyundai en Suzuki. Het voert Maxus ook in België, Luxemburg en Duitsland. In Nederland zijn 9 dealers, waaronder Roordink Bedrijfswagens, aangesloten bij het dealernetwerk van de importeur. Eerder 

De Stam Groep is dealer van de merken Renault, Dacia en Alpina. Het dealerbedrijf staat op positie 36 in de Automotive Dealerholding Top 60.Bestel de Automotive Dealerholding Top 60 hier.