Grijs beheer

Laatste update:

Aannemingsbedrijf Jos Scholman koopt zestien waterstofauto’s van Stellantis

Annemingsbedrijf Scholman breidt uit met 16 waterstofauto's. (Foto: Stellantis)

Stellantis en aannemingsbedrijf Jos Scholman bereiken een overeenkomst om de levering van zestien Opels Vivaro-e Hydrogen. De emissievrije bedrijfswagens met waterstof-elektrische aandrijving zijn een verdere uitbreiding van het duurzame wagenpark van de onderneming.

“In de transitie naar duurzame energiebronnen en brandstoffen zien wij een grote rol weggelegd voor waterstof”, benadrukt Robert Scholman, mede-eigenaar van aannemingsbedrijf Jos Scholman. Het bedrijf zet vol in op waterstof en heeft al zo’n dertig waterstofvoertuigen in gebruik, waaronder personenauto’s, waterstoftractoren, werktuigdragers en hydraulische graafmachines.

Het bedrijf produceert zelf groene waterstof middels een elektrolyse. De energie hiervoor is afkomstig van zon- en windenergie, waarmee de voertuigen kunnen tanken.

Aannemingsbedrijf Jos Scholman is ruim veertig jaar geleden opgericht en actief in de grond-, weg- en waterbouw en cultuurtechnische werken. Het familiebedrijf telt inmiddels zo’n 250 werknemers en wordt gerund door de oprichter Jos Scholman senior samen met zijn twee zoons Robert en Jos junior.

Meer lezen over Opel

Aannemingsbedrijf Jos Scholman koopt zestien waterstofauto’s van Stellantis | Fleet&Mobility
Grijs beheer

Laatste update:

Aannemingsbedrijf Jos Scholman koopt zestien waterstofauto’s van Stellantis

Annemingsbedrijf Scholman breidt uit met 16 waterstofauto's. (Foto: Stellantis)

Stellantis en aannemingsbedrijf Jos Scholman bereiken een overeenkomst om de levering van zestien Opels Vivaro-e Hydrogen. De emissievrije bedrijfswagens met waterstof-elektrische aandrijving zijn een verdere uitbreiding van het duurzame wagenpark van de onderneming.

“In de transitie naar duurzame energiebronnen en brandstoffen zien wij een grote rol weggelegd voor waterstof”, benadrukt Robert Scholman, mede-eigenaar van aannemingsbedrijf Jos Scholman. Het bedrijf zet vol in op waterstof en heeft al zo’n dertig waterstofvoertuigen in gebruik, waaronder personenauto’s, waterstoftractoren, werktuigdragers en hydraulische graafmachines.

Het bedrijf produceert zelf groene waterstof middels een elektrolyse. De energie hiervoor is afkomstig van zon- en windenergie, waarmee de voertuigen kunnen tanken.

Aannemingsbedrijf Jos Scholman is ruim veertig jaar geleden opgericht en actief in de grond-, weg- en waterbouw en cultuurtechnische werken. Het familiebedrijf telt inmiddels zo’n 250 werknemers en wordt gerund door de oprichter Jos Scholman senior samen met zijn twee zoons Robert en Jos junior.

Meer lezen over Opel