Mobiliteit&Fiscus | is een parkeerplek belast?

Redactie Redactie
• Laatste update:

Parkeerkosten voor een auto van de zaak zijn voor rekening van de werkgever. Wanneer een werknemer de kosten voorschiet, kunnen ze onbelast worden vergoed. Maar als het gaat om een auto van de werknemer, wordt het een ingewikkelder verhaal. Dan is het onder meer afhankelijk van de locatie van de parkeerplaats en of het parkeerterrein van het bedrijf is. Jan Rolleman van AMD Automotive Fiscalisten beantwoordt in de rubriek Mobiliteit&Fiscus van Fleet&Mobility 1 van 2016 vragen over de parkeerkostenvergoeding.

Lees hier het artikel.

Mobiliteit&Fiscus | is een parkeerplek belast? | Fleet&Mobility

Mobiliteit&Fiscus | is een parkeerplek belast?

Redactie Redactie
• Laatste update:

Parkeerkosten voor een auto van de zaak zijn voor rekening van de werkgever. Wanneer een werknemer de kosten voorschiet, kunnen ze onbelast worden vergoed. Maar als het gaat om een auto van de werknemer, wordt het een ingewikkelder verhaal. Dan is het onder meer afhankelijk van de locatie van de parkeerplaats en of het parkeerterrein van het bedrijf is. Jan Rolleman van AMD Automotive Fiscalisten beantwoordt in de rubriek Mobiliteit&Fiscus van Fleet&Mobility 1 van 2016 vragen over de parkeerkostenvergoeding.

Lees hier het artikel.