Twee EV’s voor Berg en Dal

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt de gemeente op haar website. Berg en Dal zegt in 2050 “energie neutraal” te willen zijn. Het gebruik van fossiele brandstoffen wil de gemeente terugdringen. De auto’s worden geleased van autobedrijf Müskens in Groesbeek.

De elektrische auto’s vinden de laatste tijd weer gretig aftrek onder gemeenten: in Amsterdam rijden geleasede Ioniqs rond als taxi’s voor TCA en Bergen op Zoom maakte onlangs bekend een Renault Zoe in te zetten tegen parkeerzondaars.

Twee EV’s voor Berg en Dal | Fleet&Mobility

Twee EV’s voor Berg en Dal

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden
• Laatste update:

Dat meldt de gemeente op haar website. Berg en Dal zegt in 2050 “energie neutraal” te willen zijn. Het gebruik van fossiele brandstoffen wil de gemeente terugdringen. De auto’s worden geleased van autobedrijf Müskens in Groesbeek.

De elektrische auto’s vinden de laatste tijd weer gretig aftrek onder gemeenten: in Amsterdam rijden geleasede Ioniqs rond als taxi’s voor TCA en Bergen op Zoom maakte onlangs bekend een Renault Zoe in te zetten tegen parkeerzondaars.