BCA wint Remarketing Award met 1 Europe Transport

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Het van oorsprong Britse veilinghuis BCA won dinsdagavond op het Remarketing Summit van Fleet Europ de tweede editie van de Remarketing Award, de prijs voor innovatieve remarketingconcepten. Het concept BCA 1 Europe Transport, een systeem waarmee voor de klanten naast de veiling van auto’s ook het transport wordt geregeld, werd het best beoordeeld door de jury. 

Met het systeem van BCA gaat het aantal voorraaddagen terug van 90 naar 45, zo rekende Bertrand de Techtermann, EU operations director bij BCA, de zaal voor tijdens de pitch. De andere finalisten waren ExpertEye Consulting Indicata, Manheim en Shelf Network. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens een diner in het Fairmont Hotel in Barcelona, aansluitend op het Remarketing Summit.

Het is voor de tweede keer dat de prijs werd uitgereikt. De eerste editie werd gewonnen door RMS Automotive.

BCA wint Remarketing Award met 1 Europe Transport | Fleet&Mobility

BCA wint Remarketing Award met 1 Europe Transport

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Het van oorsprong Britse veilinghuis BCA won dinsdagavond op het Remarketing Summit van Fleet Europ de tweede editie van de Remarketing Award, de prijs voor innovatieve remarketingconcepten. Het concept BCA 1 Europe Transport, een systeem waarmee voor de klanten naast de veiling van auto’s ook het transport wordt geregeld, werd het best beoordeeld door de jury. 

Met het systeem van BCA gaat het aantal voorraaddagen terug van 90 naar 45, zo rekende Bertrand de Techtermann, EU operations director bij BCA, de zaal voor tijdens de pitch. De andere finalisten waren ExpertEye Consulting Indicata, Manheim en Shelf Network. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens een diner in het Fairmont Hotel in Barcelona, aansluitend op het Remarketing Summit.

Het is voor de tweede keer dat de prijs werd uitgereikt. De eerste editie werd gewonnen door RMS Automotive.