ALD lanceert private label Oscar Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oscar Lease wil niet vermelden hoeveel contracten zij in 2016 verwachten af te sluiten.

Klanten kiezen een auto uit het aanbod en selecteren de gewenste kleur en uitvoering die beschikbaar is. Verder kunnen ze de gewenste looptijd, kilometrage, eventueel winterbanden en aantal schadevrije jaren opgeven. Oscar Lease biedt zowel operational als financial leasevormen aan.

Het gaat om een nieuwe bv, waarvan ALD Automotive partner is die de auto’s in beheer heeft en zorgt voor de afhandeling en -levering van de auto. Femke Nuijten, marketing- & communicatiemanager bij Oscar Lease legt uit dat de auto’s via de importeur bij geselecteerde merkdealers komen en daar op voorraad staan. “De klant kan de auto bij die dealers ophalen, of ervoor kiezen om de auto voor 75 euro thuis te laten bezorgen.”

Voor onderhoud en schadeherstel kunnen berijders naar een merkdealer van het merk van de privéleaseauto. “Voor schadeherstel kan een berijder naar een door ons aangewezen leverancier”, aldus Nuijten.

Oscar Lease heeft het Keurmerk Private Lease.

ALD lanceert private label Oscar Lease | Fleet&Mobility

ALD lanceert private label Oscar Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Oscar Lease wil niet vermelden hoeveel contracten zij in 2016 verwachten af te sluiten.

Klanten kiezen een auto uit het aanbod en selecteren de gewenste kleur en uitvoering die beschikbaar is. Verder kunnen ze de gewenste looptijd, kilometrage, eventueel winterbanden en aantal schadevrije jaren opgeven. Oscar Lease biedt zowel operational als financial leasevormen aan.

Het gaat om een nieuwe bv, waarvan ALD Automotive partner is die de auto’s in beheer heeft en zorgt voor de afhandeling en -levering van de auto. Femke Nuijten, marketing- & communicatiemanager bij Oscar Lease legt uit dat de auto’s via de importeur bij geselecteerde merkdealers komen en daar op voorraad staan. “De klant kan de auto bij die dealers ophalen, of ervoor kiezen om de auto voor 75 euro thuis te laten bezorgen.”

Voor onderhoud en schadeherstel kunnen berijders naar een merkdealer van het merk van de privéleaseauto. “Voor schadeherstel kan een berijder naar een door ons aangewezen leverancier”, aldus Nuijten.

Oscar Lease heeft het Keurmerk Private Lease.