`Autokosten relatief hoog in Nederland`

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarbij is gekeken naar de exploitatiekosten van een personenauto (C-segment, 20 duizend kilometer per jaar, op basis van drie jaar) in elf Europese landen. Leaseplan heeft daarbij gekeken naar de kosten van de auto`s in het eigen park, zonder kortingen mee te nemen.

Nederland behoort ook al tot de topdrie in bijtelling voor privégebruik (geen onderdeel van het onderzoek) van een zakelijke auto. Niet voor niets pleit Leaseplan Nederland-directeur Berno Kleinherenbrink al jaren voor een lagere bijtelling.

Volgens Leaseplan zijn de autobelastingen en rente in ons land het hoogst. Lees meer over autokosten volgens Leaseplan op Automotive Management

`Autokosten relatief hoog in Nederland` | Fleet&Mobility

`Autokosten relatief hoog in Nederland`

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarbij is gekeken naar de exploitatiekosten van een personenauto (C-segment, 20 duizend kilometer per jaar, op basis van drie jaar) in elf Europese landen. Leaseplan heeft daarbij gekeken naar de kosten van de auto`s in het eigen park, zonder kortingen mee te nemen.

Nederland behoort ook al tot de topdrie in bijtelling voor privégebruik (geen onderdeel van het onderzoek) van een zakelijke auto. Niet voor niets pleit Leaseplan Nederland-directeur Berno Kleinherenbrink al jaren voor een lagere bijtelling.

Volgens Leaseplan zijn de autobelastingen en rente in ons land het hoogst. Lees meer over autokosten volgens Leaseplan op Automotive Management