ECB keurt overname Leaseplan goed

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het consortium bestaat uit een groep investeerders waaronder pensioenfonds PGGM, Het Deense pensioenfonds ATP, GIC Luxinva, een dochter van Abu Dhabi Investment Authority en investeringsfondsen die worden beheerd door TDR Capital.

Leaseplan maakte in juli vorig jaar bekend een verkoopovereenkomst te hebben gesloten. Inmiddels hebben de EU en lokale mededingingsorganisaties ook groen licht gegeven. De transactie zal naar verwachting in het eerste kwartaaal van 2016 effectief worden.

Vorige week werd bekend dat ook Athlon Car Lease in de verkoop staat.

ECB keurt overname Leaseplan goed | Fleet&Mobility

ECB keurt overname Leaseplan goed

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het consortium bestaat uit een groep investeerders waaronder pensioenfonds PGGM, Het Deense pensioenfonds ATP, GIC Luxinva, een dochter van Abu Dhabi Investment Authority en investeringsfondsen die worden beheerd door TDR Capital.

Leaseplan maakte in juli vorig jaar bekend een verkoopovereenkomst te hebben gesloten. Inmiddels hebben de EU en lokale mededingingsorganisaties ook groen licht gegeven. De transactie zal naar verwachting in het eerste kwartaaal van 2016 effectief worden.

Vorige week werd bekend dat ook Athlon Car Lease in de verkoop staat.