Tweede Kamer wil in 2025 alleen nog verkoop emissieloze auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt vakblad Automotive.

De aangenomen motie is een afgezwakte variant van een eerdere versie. Hierin wilde Vos nog een verbod op de verkoop van auto`s met verbrandingsmotor. Minister Henk Kamp liet eerder weten dat het streven van de PvdA niet realistisch is en ook strijdig met het Energieakkoord

Ook Bovag en RAI Vereniging zijn fel tegen het plan. “De wens die wordt verwoord in de vanmiddag aangenomen motie is op basis van de inzichten uit de Brandstofvisie onrealistisch”, stelt Steven van Eijck, voorzitter van RAI Vereniging.

Tweede Kamer wil in 2025 alleen nog verkoop emissieloze auto’s | Fleet&Mobility

Tweede Kamer wil in 2025 alleen nog verkoop emissieloze auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt vakblad Automotive.

De aangenomen motie is een afgezwakte variant van een eerdere versie. Hierin wilde Vos nog een verbod op de verkoop van auto`s met verbrandingsmotor. Minister Henk Kamp liet eerder weten dat het streven van de PvdA niet realistisch is en ook strijdig met het Energieakkoord

Ook Bovag en RAI Vereniging zijn fel tegen het plan. “De wens die wordt verwoord in de vanmiddag aangenomen motie is op basis van de inzichten uit de Brandstofvisie onrealistisch”, stelt Steven van Eijck, voorzitter van RAI Vereniging.