Auto Lease Company en Strix gaan fuseren

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Michel Akerboom (links) en Norbert Karthaus.

Strix Lease Service en Auto Lease Company (ALC), beide eigendom van de Hiltermann Lease Groep, worden geïntegreerd tot één leasemaatschappij. The Lease Factory, dat ook onder Hiltermann valt, blijft zelfstandig. Dat melden directeuren Michel Akerboom (Auto Lease Company) en Norbert Karthaus (Strix Lease Service) aan Automotive.

Lees meer op Automotive Management.

Auto Lease Company en Strix gaan fuseren | Fleet&Mobility

Auto Lease Company en Strix gaan fuseren

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:
Michel Akerboom (links) en Norbert Karthaus.

Strix Lease Service en Auto Lease Company (ALC), beide eigendom van de Hiltermann Lease Groep, worden geïntegreerd tot één leasemaatschappij. The Lease Factory, dat ook onder Hiltermann valt, blijft zelfstandig. Dat melden directeuren Michel Akerboom (Auto Lease Company) en Norbert Karthaus (Strix Lease Service) aan Automotive.

Lees meer op Automotive Management.