Automotive Leasemaatschappij Top 60: Wensink en Hiltermann groeien het hardst

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De totale vlootomvang van de 55 grootste universele leasemaatschappijen van Nederland groeide met ruim 5 procent, zo blijkt uit de Automotive Leasemaatschappij Top 60, die gisteren werd gepresenteerd tijdens het Automotive Leasing Event. Dit evenement vond plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en werd bezocht door de directies van de grootste leasemaatschappijen in Nederland.

Rebel Lease, dat onlangs werd gekocht door Kroymans Corporation, noteerde de grootste stijging in aantal plaatsen op de lijst: het klom negen posities, naar plek 32.

De totale vlootomvang van de 55 grootste leasemaatschappijen (zonder captives) groeide met 5,2 procent ten opzichte van 2020; hiermee beheren deze bedrijven meer dan 85 procent van de totale Nederlandse leasevloot.leasing event 2021 vvbvanbree

In de Automotive Leasemaatschappij Top 60 wordt jaarlijks een overzicht gepresenteerd van de grootste leasemaatschappijen in vlootomvang. Het naslagwerk biedt inzicht in onder meer de financiële prestaties, DMU en de vlootverdeling per leasemaatschappij. Daarnaast zijn er analyses te lezen over de Nederlandse leasemarkt en interviews met de opvallende spelers in de markt.

De Automotive Leasemaatschappij Top 60 2021-2022 is vanaf vandaag te koop in de Automotive Webshop.

Automotive Leasemaatschappij Top 60: Wensink en Hiltermann groeien het hardst | Fleet&Mobility

Automotive Leasemaatschappij Top 60: Wensink en Hiltermann groeien het hardst

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

De totale vlootomvang van de 55 grootste universele leasemaatschappijen van Nederland groeide met ruim 5 procent, zo blijkt uit de Automotive Leasemaatschappij Top 60, die gisteren werd gepresenteerd tijdens het Automotive Leasing Event. Dit evenement vond plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en werd bezocht door de directies van de grootste leasemaatschappijen in Nederland.

Rebel Lease, dat onlangs werd gekocht door Kroymans Corporation, noteerde de grootste stijging in aantal plaatsen op de lijst: het klom negen posities, naar plek 32.

De totale vlootomvang van de 55 grootste leasemaatschappijen (zonder captives) groeide met 5,2 procent ten opzichte van 2020; hiermee beheren deze bedrijven meer dan 85 procent van de totale Nederlandse leasevloot.leasing event 2021 vvbvanbree

In de Automotive Leasemaatschappij Top 60 wordt jaarlijks een overzicht gepresenteerd van de grootste leasemaatschappijen in vlootomvang. Het naslagwerk biedt inzicht in onder meer de financiële prestaties, DMU en de vlootverdeling per leasemaatschappij. Daarnaast zijn er analyses te lezen over de Nederlandse leasemarkt en interviews met de opvallende spelers in de markt.

De Automotive Leasemaatschappij Top 60 2021-2022 is vanaf vandaag te koop in de Automotive Webshop.