Leasing en verhuur

Laatste update:

Wensink Leasing werkt samen met Mateboer Groep

Vlnr: Roland de Wit & Nico Aalberts (Mateboer Groep) en Bastiaan Brauns & Michel Peet (Wensink Lease & Services) formaliseren de samenwerking. (Foto: Wensink)

Wensink Lease & Services gaat het wagenparkbeheer van Mateboer Groep verder professionaliseren.

Wensink en Mateboer hebben een samenwerkingsovereenkomst met elkaar getekend voor vier jaar. Zo melden beide bedrijven.

Wensink zal de nieuwe leasecontracten gaan verzorgen, waarbij Mateboer kiest voor een vrij merkenbeleid voor personenauto’s, terwijl Ford het voorkeursmerk is voor de bedrijfswagens. Het wagenpark van Mateboer telt ruim tachtig voertuigen. 

“We merkten al snel dat we als familiebedrijf en regiogenoot dezelfde taal spreken. We hebben goed gekeken wat we de komende jaren met ons wagenpark voor ogen hebben en welke partij daar het beste op aansluit”, aldus Roland de Wit, directeur Mateboer Groep. Dit bedrijf heeft drie werkmaatschappijen: bouw, projectontwikkeling en milieutechniek.

Wensink Lease & Service gaat alle leasecontracten voor het bedrijf verzorgen, waarbij het leveren van voertuigen en de periode reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij lokale dealers worden ondergebracht. Dealerholding Wensink nam onlangs een belang in fleetdienstverlening Leasecraft, dat ondersteunt bij logistieke processen en de inrichting van een wagenpark. 

Wensink Leasing werkt samen met Mateboer Groep | Fleet&Mobility

Wensink Leasing werkt samen met Mateboer Groep

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Vlnr: Roland de Wit & Nico Aalberts (Mateboer Groep) en Bastiaan Brauns & Michel Peet (Wensink Lease & Services) formaliseren de samenwerking. (Foto: Wensink)

Wensink en Mateboer hebben een samenwerkingsovereenkomst met elkaar getekend voor vier jaar. Zo melden beide bedrijven.

Wensink zal de nieuwe leasecontracten gaan verzorgen, waarbij Mateboer kiest voor een vrij merkenbeleid voor personenauto’s, terwijl Ford het voorkeursmerk is voor de bedrijfswagens. Het wagenpark van Mateboer telt ruim tachtig voertuigen. 

“We merkten al snel dat we als familiebedrijf en regiogenoot dezelfde taal spreken. We hebben goed gekeken wat we de komende jaren met ons wagenpark voor ogen hebben en welke partij daar het beste op aansluit”, aldus Roland de Wit, directeur Mateboer Groep. Dit bedrijf heeft drie werkmaatschappijen: bouw, projectontwikkeling en milieutechniek.

Wensink Lease & Service gaat alle leasecontracten voor het bedrijf verzorgen, waarbij het leveren van voertuigen en de periode reparatie- en onderhoudswerkzaamheden bij lokale dealers worden ondergebracht. Dealerholding Wensink nam onlangs een belang in fleetdienstverlening Leasecraft, dat ondersteunt bij logistieke processen en de inrichting van een wagenpark.